KRATKO I SLATKO

Iako njen ormar vrvi skupocjenom dizajnerskom odjećom, Vanja Modrić nije odoljela ovoj high street haljini od 150 kuna

12.01.2021 u 21:38

Bionic
Reading

Supruga našeg kapetana Luke Modrića, Vanja Modrić, rijetko se kad pojavljuje u javnosti, ali kad se pojavi uvijek oduševi elegancijom. U svom ormaru čuva najglamuroznije haljine s potpisom vodećih modnih kuća koje si ne mogu priuštiti 'obični smrtnici'. Njih obično nosi na svečanim sportskim događanjima kojima prisustvuje kao pratnja i podrška svom slavnom suprugu. No, za po doma, kao i mnoge Hrvatice, bira nešto pristupačnije komade

Dokaz toga je i nedavna fotografija koju je Luka Modrić objavio na Instagramu. Kapetan naše reprezentacije i nogometaš Real Madrida 2021. godinu je dočekao sa suprugom Vanjom Modrić i njihovo troje djece - sinom Ivanom i kćerkicama Emom i Sofijom. Obiteljskom fotografijom iz svog doma u Madridu, nogometaš je poželio sve najbolje i milijunima svojih obožavatelja diljem svijeta.

  • +11
Luka i Vanja Modrić Izvor: Profimedia / Autor: Tiziana FABI / AFP / Profimedia

Mnogima je za oko zapela njegova lijepa supruga koja na fotografiji pozira u lepršavoj haljini sa svjetlucavim printom. Ne, nije riječ o haljini s potpisom luksuzne modne kuće Valentino, koje Vanja najradije odabire za svečane prilike, već o haljini s potpisom omiljenog high street brenda Hrvatica - Zare.

Haljina s prorezanim ovratnikom s vezicama, dugih rukava i s metaliziranim nitima dio je Zarine ranije kolekcije koja je trenutno snižena pa joj cijena, umjesto 399,90 kuna, sada iznosi 149,90 kuna.

No, ako ste se ponadali da ćete ovu haljinu uloviti na aktualnim sniženjima, moramo vas obavijestiti da je u Hrvatskoj, nažalost, rasprodana. No, uvijek možete zamoliti rođaka u inozemstvu da ugrabi haljinu umjesto vas, jer u nekim je zemljama, kao primjerice u Velikoj Britaniji, još uvijek dostupna.

Slični modeli iz Zare