ELLA EMHOFF

Najneobičniji stajling na inauguraciji: Pokćerku Kamale Harris proglasili nadolazećom modnom ikonom

21.01.2021 u 12:14

Bionic
Reading

Novoj potpredsjednici SAD-a na povijesnoj inauguraciji, osim supruga, podršku su pružila i njegova djeca iz prethodnog braka, sin Cole i kćer Ella Emhoff, a upravo je 22-godišnja studentica Parsonsove škole dizajna u New Yorku uspjela postati jednom od glavnih zvijezda inauguracije kada je riječ o modi

Iako ju svjetska javnost do danas nije imala priliku bolje upoznati, 22- godišnja Ella Emhoff veću pažnju osigurala je svojom modnom pojavom na povijesnoj inauguraciji u Washingtonu.

Uz oca i brata, svojoj pomajki Kamali Harris podršku je pružila u efektnom izdanju kojim je dominirao kaput s potpisom talijanske modne kuće Miu Miu.

  • +2
Ella Emhoff Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Odabrani kaput kariranog uzorka isticao se blještavim, smeđim kamenčićima pozicioniranim na ramenima te vezeni bijelim ovratnikom. Ugledavši 22- godišnju studenticu dizajna na inauguraciji, javnosti na Twitteru nije dugo trebalo da ju proglase nadolazećom modnom ikonom, a njezin kaput u crnoj verziji na stranicama poznatih trgovina u prodaji se nalazi po cijeni od oko 30 tisuća kuna.

Nova potpredsjednica SAD-a kći je indijskih i jamajčanskih imigranata, odgajana u kršćanskom i hinduističkom duhu, dok je njezin muž Doug Emhoff bijelac odrastao u židovskom ljetnom kampu. Kad su se vjenčali, Kamala je bila u 40-ima, dok je Doug Emhoff bio razveden. Otac je dvoje djece iz prethodnog braka i prema statistici, njegova su djeca jedno od četvero koja ne žive s oba biološka roditelja. Kamala Harris nema djece, no često ističe kako joj uloga 'Momale' svojim pastorcima najviše znači.

  • +3
Kamala Harris, Doug Emhoff, Jill Biden, Joe Biden Izvor: Profimedia / Autor: JOE RAEDLE / Getty images / Profimedia