TIFFANY TRUMP

Ivanka Trump ne izlazi iz crnine, Melania je mislima već daleko od Bijele kuće, a jedina koja ima razloga za slavlje Trumpova je 'odbačena kći'

19.01.2021 u 19:06

Bionic
Reading

Do inauguracije Joea Bidena za novog američkog predsjednika, što automatski povlači za sobom i odlazak Donalda Trumpa iz Bijele kuće, ostalo je svega nekoliko sati. Već je poznato da obitelj Trump neće prisustvovati zakletvi 46. američkog predsjednika, budući da namjeravaju napustiti Washington već u ranijim jutarnjim satima, a jedina koja je trenutno ne može sakriti sreću s lica Trumpova je mlađa kći iz braka s Marlom Maples, Tiffany Trump

I dok je većina članova obitelji Trump 'u žalosti' budući da će za nekoliko sati morati napustiti domove u Washingtonu, kao i Bijelu kuću, gdje su proveli posljednje četiri godine, Tiffany Trump ima puno razloga za slavlje. Na dan kada njezin otac obavlja posljednje dužnosti kao američki predsjednik, ona je na Instagramu objavila kako se zaručila za svog četiri godine mlađeg dečka, milijardera Michaela Boulosa.

'Odbačena' Trumpova kći, koju je dobio u braku s Marlom Maples, i koja nikada nije imala status kao ostala Trumpova djeca, objavila je fotografiju na kojoj sa svojim zaručnikom pozira u Bijeloj kući - oboje elegantno odjeveni u crno. 27-godišnjakinja s lica nije mogla maknuti osmijeh, vjerojatno potajice ponosna što se sretnom vijesti pohvalila na takav dan.

Naime, nije nepoznanica da Donald Trump sa svojom mlađom kćerkom nema gotovo uopće izgrađen odnos oca i kćeri. Dapače, mediji su posljednje četiri godine stalno isticali kako ju Trump koristi samo u situacijama poput one kada je najavio ponovnu kandidaturu i slično, a sve kako bi napravio privid idealne obitelji. Upravo iz tog razloga Tiffany Trump mnogo je puta nekim svojim potezima ocu jasno dala do znanja da će mu se sve to obiti o glavu kad-tad.

'Bila je zaista čast slaviti mnoge obljetnice, povijesne prigode i stvarati uspomene s mojom obitelji ovdje u Bijeloj kući, a najljepša od svih uspomena biti će ona na moje zaruke s nevjerojatnim zaručnikom Michaelom!', napisala je Tiffany Trump uz fotografiju.

I dok Tiffany slavi, mediji ne prestaju pisati o Trumpovoj mezimici Ivanki Trump koja posljednjih dana ne izlazi iz crnine, kao da odjećom pokušava dočarati tugu zbog napuštanja Bijele kuće i svih obaveza koje je tamo imala. Ništa manje medijskog prostora ne dobija ni Melania Trump koja je mislima već na Floridi, no javnost se i dalje zabavlja njezinim odbijanjem da u posljednjim danima boravka u Bijeloj kući ugosti svoju nasljednicu Jill Biden.

  • +5
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia