OSVJEŽAVAJUĆI NAPICI

Najbolji kokteli za kraj ljeta uz Marina Nekića i Juicy

10.09.2015 u 20:05

Bionic
Reading

Poznati hrvatski koktel majstor Marin Nekić i Juicy osmislili su nekoliko jednostavnih, ali osvježavajućih koktela kako bi na najbolji način produljili osjećaj nezaboravnih ljetnih dana i nakon povratka s godišnjih odmora

Povratak s godišnjih odmora i dolazak hladnijih jesenskih dana ne mora značiti da dolazi i kraj uživanja u ukusnim i osvježavajućim koktelima. Kako bi osjećaj uživanja u blagodatima opuštenog ljeta trajao što dulje, Marin Nekić, poznati i nagrađivani hrvatski koktel majstor, u suradnji s Juicyjem osmislio je nekoliko jednostavnih koktela kojima ćete na najbolji način produljiti doživljaj omiljenog godišnjeg doba.



Cosmo Cooler
Cosmo Cooler, Juicy Punch, Apple Jar i Paradiso četiri su jednostavna, ali neodoljiva koktela koja će vas podsjetiti na lude ljetne večeri te vratiti dašak ljeta i u ove jesenske dane.

Juicy Punch

Svaki od ova četiri koktela predstavljeni su kroz četiri kratka videorecepta kako biste ih što lakše mogli i sami pripremiti kod kuće. U kombinaciji s ukusnim sokovima Juicy, ovi će vas kokteli osvježiti i zabaviti, a idealan su dodatak i za svaku zabavu, bez obzira na godišnje doba. Pogledajte kratke videorecepte u kojima Marin priprema najbolje koktele i unesite dah ljeta u svoju svakodnevicu.

Apple Jar

Više informacija o svim koktelima Juicy koje je osmislio Marin Nekić, ali i ostalim sokovima možete saznati na internetskoj stranici www.juicy.hr, Juicy FB-stranci, Juicy instagram-profilu te Juicy youtube-kanalu.

Paradiso