POSH POTVRDILA

Naglašena ramena vraćaju se u modu

08.04.2009 u 12:13

Bionic
Reading

Victoriju Beckham rijetko se može u istoj odjeći vidjeti dvaput, no jaknice i haljine naglašenih ramena, kakvih se sjećamo iz osamdesetih i 'Dinastije', čini se da su iznimka

Omiljeni proljetni motiv trendseterice Posh upravo su ramena naglašena jastučićima. Njezina nova omiljena kožna jakna Balmain, u kojoj je u zadnjih tjedan dana viđena čak dva puta, ima naglašena ramena, koja su u ovom slučaju dovedena gotovo do ekstrema. Jaknu je iskombinirala s uskim trapericama i svojim omiljenim modnim dodacima, Hermesovom torbom Birkin i cipelama Christian Louboutin. Sličnu crnu jaknu vrlo naglašenih ramena Posh je prije nekoliko dana odjenula i za utakmicu svog supruga Davida, također u kombinaciji s birkinicom i louboutinkama.

I Rihanna voli naglaešna ramena

Da smo zaista na tragu novog modnog trenda, najavile su i brojne revijeprikazane u sklopu četiri najvažnija tjedna mode. Dramatične siluetejako naglašenih ramena pokazali su među ostalima Dolce & Gabbana,Alexander McQueen, Givenchy, Balenciaga i Louis Vuitton.

Osim Victorije, taj trend pomalo prihvaćaju i druge zvijezde, među kojima i Rihanna koja je ovih dana viđena u bijeloj čipkastoj majici s ramenima naglašenima jastučićima.

U ponovnu popularnost naglašenih ramena ne treba sumnjati. Osim što ih kreatori ponovo diktiraju, a zvijezde malo pomalo prihvaćaju, naglašena ramena zasigurno će razveseliti i mnoge obične smrtnice, jer je poznato da jaka ramena struk čine vizualno užim, a cijeli look autoritativnijim.