ANTONETA I GRACIJA

Na festivalu u Cannesu: Domaća redateljica i glumica blistale u haljinama s domaćim potpisom

12.07.2021 u 13:48

Bionic
Reading

Debitantski dugometražni film hrvatske redateljice Antonete Alamat Kusijanović doživio je svečanu premijeru na filmskom festivalu u Cannesu, a trudna redateljica na njoj se uz glumicu Graciju Filipović pojavila u haljini s potpisom poznatog domaćeg brenda

U paralelnom programu u Cannesu, čiji je naziv '15 dana autora', prikazan je debitantski film redateljice Antonete Alamat Kusijanović.

Naslova 'Murina', njezina obiteljska psihološka drama snimana je na Hvaru, Koločepu i Kornatima, a prati odrastanje tinejdžerke Julije na dalmatinskom otoku.

Domaćoj redateljici, koja se nalazi u visokom stadiju trudnoće, na premijeri se pridružila filmska ekipa na čelu s glumcima Gracijom Filipović, Danicom Ćurčić i Leonom Lučevom.

Premijera filma 'Murina' u Cannesu Izvor: Promo fotografije / Autor: Irena Jelić/HAVC

Poput domaće redateljice, čiji je talent prepoznao i slavni Martin Scorsese, glumica Gracija Filipović u Cannesu se na premijeri 'Murine' pojavila u haljini s potpisom domaćeg brenda eNVy rooma.

Dizajnerski dvojac Vjeko Franetović i Nikica Ivančević na Instagramu brenda nije krio zadovoljstvo činjenicom da su u njihovim kreacijama na prestižnom filmskom festivalu zablistale domaće filmske snage.

I dok je Alamat Kusijanović odabrala drapirani model haljine eNVy rooma s V-izrezom dekoltea, glumica Gracija Filipović odlučila se za dvobojni model laskavog kroja i zavodljivih proreza.

Spomenuta haljina u kakvoj je zablistala zvijezda filma 'Murina' osvojila je i Lejlu Filipović. Bivša misica i supruga Tarika Filipovića u njoj se prije nekoliko tjedana pojavila na svečanom zagrebačkom predstavljanju novog izdanja Sarajevo Film Festivala.