DYLAN FRANCES PENN

Izrasla je u pravu ljepoticu: Kći Seana Penna i Robin Wright zablistala u Cannesu

12.07.2021 u 12:43

Bionic
Reading

Na ovogodišnjem izdanju prestižnog filmskog festivala u Cannesu, oskarovac Sean Penn predstavio je svoje novo redateljsko ostvarenje, film 'Flag Day', a društvo na promociji činila mu je 30- godišnja kćer Dylan Penn iz braka s glumicom Robin Wright

U filmu 'Flag Day', Sean Penn ima ulogu redatelja i glavnog glumca. Nastao prema memoarima Jennifer Vogel, u spomenutom filmu Penn utjelovljuje lik Johna Vogela dok njegovu djecu na filmskom platnu utjelovljuju njegova prava – kći Dylan i 27- godišnji sin Hopper.

Zahvaljujući očevu novom filmskom pothvatu, Dylan Penn ovo je prva uloga u nekom filmu, a do danas se isključivo bavila modelingom kraseći brojne kampanje poznatih modnih brendova.

  • +9
Dylan Frances Penn Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Svojom ljepotom koju je nasljedila od slavne majke Robin Wright, 30- godišnja Dylan Penn plijenila je pozornost u Cannesu, ali i svojim modnim izričajem.

U sklopu svečane premijere očevog filma u Cannesu, na crvenom tepihu blistala je u crnoj haljini asimetričnog kroja s detaljem efektnog remena, a na dnevnom druženju s predstavnicima sedme sile ponovno je dokazala da ju, osim ljepote, krasi besprijekoran osjećaj za stil.

Inače, zvijezda serije 'Kuće od karata' i Sean Penn bili su u braku od 1996. do 2010. godine, a usprkos ljubavnom krahu njeguju dobre odnose.