bombastično

Može li izazovnije od ovoga? Tatjana Dragović i Vlaho poziraju, a njezin skupocjeni stajling u stilu žene mačke ostavlja bez riječi

20.12.2022 u 21:13

Bionic
Reading

Tatjana Dragović nije previše aktivna na društvenim mrežama, no kada 'padne' objava, to među njezinim obožavateljima ne može proći neprimijećeno. A ova posljednja mnoge je oborila s nogu

Nekadašnji supermodel, a danas uspješna poslovna žena i majka troje djece Tatjana Dragović sa svojim partnerom, glazbenikom Vlahom Arbulićem uživa u životu punim plućima.

Par se nedavno vratio s odmora na Maldiva. S bajkovite destinacije objavljivali su zavodljive razglednice koje su prikazivale i Tatjanu u izazovnim modnim kombinacijama. No, ni po povratku u hladni Zagreb Tatjana se nije odrekla zavodljivih modnih komada.

Tatjana i Vlaho uputili su se u večernji izlazak, a usput servirali eleganciju u najizazovnijem izdanju. On u tamnim hlačama i crnom puloveru višeg ovratnika, a ona u kombinezonu koji slavi svaku oblinu njezinog bombastičnog tijela.

Naime, atraktivna bivša manekena za tu prigodu je odabrala doista upečatljiv modni komad. Riječ je o Saint Laurent kombinezonu, uskom i zavodljivom komadu koji u potpunosti prekriva tijelo, a opet je tako zavodljiv.

Model dugih rukava, naglašenih ramena i upečatljivog čvora s prednje strane. Izrađen od baršunastog žerseja uski kombinezon prodaje se po cijeni nešto malo manjoj od tri tisuće dolara, odnosno oko 21 tisuću kuna.

Svoj žena-mačka stajling Tatjana je upotpunila kosom skupljenom u visoki rep te make-upom koji i prvi plan stavlja oči.

No, našao se tu i još jedan upečatljiv modni dodatak - torbica ‘Le Coeur’ luksuznog brenda Alaïa. Crne boje, u obliku srca, ova torbica je zaljubljenice u modu osvaja zanimljivim dizajnom i praktičnošću.

  • +5
Tatjana Dragović Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX