JOŠ JEDNA FOTKA S MALDIVA

Tatjana Dragović pokazala nevjerojatnu figuru u minijaturnom bikiniju i za izgled dobila pregršt komplimenata

15.12.2022 u 22:10

Bionic
Reading

Bivša manekenka Tatjana Dragović 'počastila' je svoje vjerne pratitelje na Instagramu još dvjema fotografijama s Maldiva, na kojima pozira u minijaturnom plavom bikiniju, kojim je samo naglasila nevjerojatnu figuru kojom se može pohvaliti

Mnogi sanjare o tome da kišne i hladne dane zamijene nekom egzotičnom destinacijom s puno sunca, no tek rijetki isto si mogu priuštiti. Među te rijetke spada i bivša manekenka Tatjana Dragović koja je ovih dana s partnerom, manekenom i pjevačem Vlahom Arbulićem, boravila u omiljenoj destinaciji mnogih poznatih Hrvata.

Riječ je naravno o Maldivima, a oni su odabrali luksuzni resort Waldorf Astoria na otočiću Ithaafushi, koji je jedan od mnogobrojnih otočića.

I dok su u Hrvatskoj odavno iz ormara svi izvukli tople zimske jakne i čizme, Tatjana je većinu dana na Maldivima provodila u minijaturnim bikinijima, u kojima je snimila i brojne fotografije, koje kao da su rađene za razglednice.

Takva je i posljednja objavljena fotografija, na kojoj pozira u minijaturnom plavom bikiniju, koji je, kako je rekla, njezina omiljena boja, dok se oko nje pruža nevjerojatan pogled na pješčanu plažu i tirkizni ocean. I dok je u toj objavi fotografija snimljena do bokova, onu koju je stavila na Instagram Story vidi se njezina cijela figura, kao i savršeno izdefinirane duge noge.

  • +5
Tatjana Dragović Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX

Nije trebalo dugo da se komplimenti na račun njezinog dobrog izgleda, zahvaljujući kojem je i ostvarila svjetsku karijeru, noseći revije rame uz rame s najpoznatijim supermodelima 90-ih, poput Linde Evangeliste.