prizor za pamćenje

Tatjana Dragović golica maštu u mini bikiniju, fanovi priznaju kako zavide Vlahi, a Fashion Guru primjećuje: 'Kakav kolorit'

18.12.2022 u 12:08

Bionic
Reading

Tatjana Dragović nerijetko svoje obožavatelje na društvenim mrežama počasti prizorom za pamćenje. Ovog puta atraktivna bivša manekenka pohvalila se fotografijom u seksi bikiniju koja je malo koga ostavila ravnodušnim

Ona u baš svemu izgleda senzacionalno, a Tatjana Dragović iznova nam dokazuje da ima tijelo boginje. Mnoge je ostavila bez daha kada se pojavljivala u senzacionalnim cut-out haljinama, a sada je obožavateljima priuštila prizor koji se urezuje u pamćenje.

Naime, atraktivna bivša manekenka pohvalila se fotografijom u seksi bikiniju koja je malo koga ostavila ravnodušnim. Odjevena u tirkizni, čipkasti bikini u obliku trokutića, Tanja izgleda fantastično, a za fotku pozira naslonjena na biljarski stol sa štapom u ruci. Tu je i od sunca mokra, raspuštena i valovit kosa te njezin prepoznatljiv osmijeh.

Tatjana ništa nije navela u opisu fotografije, no to, složit će se mnogi, nije bilo ni potrebno – ova fotografija govori više od tisuću riječi. Minijaturni bikini u prvi je plan stavio njezini isklesano tijelo i raskošne obline, a provokativna fotografija izazvala je lavinu oduševljenih reakcija kako prijatelja tako i prijatelja. 'Prekrasna', ' 'Vruća zagonetka', 'Ljepoto predivna si', 'Predivno', 'Takvo tijelo žena treba imati. Tatjana predivna si', nizali su se komentari oduševljenja, a jedan fan je zaključio: 'Blago Vlahi'.

Među komentarima isticao se i onaj koji je napisao naš Fashion Guru u kojem je Tatjani u svom stilu poručio: 'Kakav kolorit'.

  • +5
Tatjana Dragović Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX