NAPORNO SNIMANJE

Monica Bellucci skakala sa slapa, počastili je uštipcima

  • +5
  • +2

Monica Bellucci na lokaciji Kravice

Izvor: Cropix / Autor: Cropix/Ante Čizmić

Redatelj Emir Kusturica nakon kraće pauze nastavio je snimanje svog novog filma 'Na mliječnom putu' na slapovima vodopada Koćuša u Veljacima kod Ljubuškog, a zanosna glumica Monica Bellucci za potrebe filma morala je skočiti sa slapa

Prije desetak dana, Kusturica je sa svojom filmskom ekipom snimao na vodopadu Kravice kod Ljubuškog, a zatim u Hutovom blatu kod Čapljine. Tada su snimanje otežavale vremenske neprilike, ali, ipak, sve ide po planu, piše Klix.ba

Scenarij je i ovaj put zahtijevao plivanje u hladnoj rijeci, a glavni junaci Kusturica i Monica Bellucci morali su, bježeći od svojih progonitelja, skočiti sa slapa.

Skok u hladnu rijeku nije bio ugodan, a scena se ponavljala dva puta. Za svaki slučaj, na filmskom setu su bili i dvojnici glavnih glumaca te je snimljen i njihov skok.

Kusturičina filmska ekipa s oduševljenjem je dočekana u Veljacima. Mještani, pogotovo oni mlađi, družili su se sa ekipom, te je snimanje proteklo u opuštenoj atmosferi.

Kao pravi domaćini, Veljačani su svoje goste počastili domaćom hranom, a za Kusturicu i Monicu posebno su se pekli i uštipci.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!