CHARLOTTE CASIRAGHI

Monegaška princeza kakvu još nismo vidjeli: U traperu od glave do pete ukrala je svu pozornost

06.05.2022 u 09:59

Bionic
Reading

Godine 2020. Charlotte Casiraghi upisala se u modnu povijest Chanela postavši njegovom novom ambasadoricom i glasonogovornicom, a na predstavljanju nove cruise kolekcije brenda u Monte Carlu ukrala je svu pozornost u traperu od glave do pete

‘Za mene je Monako, prije svega, stvar osjećaja. Oni su Karl, Caroline i Charlotte’, izjavila je Virginie Viard, kreativna direktorica Chanela pritom se referirajući na novu cruise kolekciju brenda predstavljenu u Monte Carlu.

Kako je imala priliku otkriti, glavne estetske reference kolekcije uključuju modni stil članica monegaške kneževske obitelji, Formulu 1, kao i kostime baletnih plesača iz Kneževine.

Predstavljanje Chanelove cruise kolekcije očekivano nisu propustile monegaška princeza Caroline i njezina nasljednica Charlotte koja se pojavila u pomalo netipičnom, ali prigodnom izdanju.

  • +2
Charlotte Casiraghi Izvor: Profimedia / Autor: Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia

U ulozi glasnogovornice i ambasadorice Chanela u svijetu, lijepa unuka Grace Kelly ukrala je svu pažnju u traperu od glave do pete. Uz kratku jaknu i skinny model traperica nosila je torbicu koju je podjednako krasio prošiveni efekt trapera, da bi cjelokupno izdanje zaokružila crnim lakiranim salonkama.