DOŠLA NA SVOJE

Više ne mora paziti na strog kraljevski dress code: Meghan Markle ne izlazi iz vrućih hlačica

17.05.2022 u 11:52

Bionic
Reading

Zgodna Meghan Markle uvijek bira kreacije koje laskaju njezinoj figuri, a u posljednje vrijeme najradije nosi vruće hlačice

Bivša zvijezda serije 'Suits' najveća je podrška svom suprugu, princu Harryju, s kojim više od dvije godine živi u Kaliforniji s njihovo dvoje djece, Archiejem i Lilibet.

Meghan je izazvala veliko zanimanje i na nedavnom polo turniru, na kojem se tim njezinog supruga Los Padres sjajno borio na terenu.

  • +7
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lijepa Amerikanka i ovoga je puta istaknula svoj adut, vitke noge, u efektnoj all denim kombinaciji: vrućim hlačicama i košulji od trapera.

Ovaj ležerni stajling u kojem ju je nemoguće ne zamijetiti sparila je s ravnim sandalama s kožnim remenčićima te kreirala nezaboravan dnevni look. Kosa podignuta u visoki rep i sunčane naočale bile su točka na 'i' ovog cool stajlinga.

Budući da su vojvode od Sussexa početkom 2020. napustili kraljevsku obitelj, stroga pravila odijevanja više ne vrijede za 40-godišnjakinju, pa sad može nositi smjeliju odjeću poput minica, vrućih hlačica, dekoltirane haljine...

  • +7
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prije nego je postala djevojka princa Harryja, Meghan je rado nosila zavodljive komade u kojima smo je viđali na brojnim događanjima na crvenom tepihu kao članicu glumačke postave serije 'Suits', u kojoj je glumila Rachel Zane.

Inače, kako su pisali britanski mediji, Harry, mlađi sin nasljednika princa Charlesa, sa suprugom Meghan i djecom nazočit će ovogodišnjem obilježavanju kraljičinog jubileja, no neće biti na balkonu s 'radnim' članovima kraljevske obitelji.

'Nakon pažljivog razmatranja kraljica je odlučila da će ovogodišnji tradicionalni nastup na balkonu Trooping the Color biti ograničen na Njezino Veličanstvo i one članove kraljevske obitelji koji trenutno obavljaju službene javne dužnosti u ime kraljice', kazao je glasnogovornik palače.

Harryjev glasnogovornik potvrdio je da će biti ondje s Meghan i njihovo dvoje djece, sinom Archiejem i kćeri Lilibet, koja je dobila ime po kraljici. Izvor iz palače rekao je da su Harry, Meghan i njihova djeca ostali 'jako voljeni članovi obitelji' i da će oni kojih neće biti na balkonu 'biti pozvani na druge događaje'.