MAGNET ZA POGLEDE

Modno usklađeni par: Kaia Gerber i Austin Butler ukrali show na gala večeri

27.04.2023 u 09:59

Bionic
Reading

Nasljednica legendarnog supermodela iz 90-ih i zvijezda filma ‘Elvis’ ove srijede plijenili su posebnu pozornost na crvenom tepihu u New Yorku

Na tradicionalnoj listi 100 najutjecajnijih osoba magazina Time ove se godine pronašao Austin Butler zahvaljujući ulozi Elvisa u istoimenom blockbusteru.

  • +13
Time 100 Gala 2023 Izvor: Profimedia / Autor: ANGELA WEISS / AFP / PROFIMEDIA

Osim titule jedne od najutjecajnijh osoba na svijetu, Butler je ove godine s kraljem rock’n’rolla stigao i do prve oskarovske nominacije, a u novoj sezoni nagrada, kao i na crvenom tepihu ove srijede u New Yorku, 31- godišnji glumac imao je podršku svoje djevojke, 21- godišnje Kaie Gerber.

Ova mlada brineta kći je Cindy Crawford a, poput slavne mame, gradi uspješnu karijeru modela i plijeni pozornost gdje god se pojavi.  

Manekensku figuru na crvenom tepihu u New Yorku ovoga puta istaknula je zavodljivim modelom sive haljine od pletiva koja joj je pristajala poput rukavice.  

Kaia Gerber i Austin Butler Izvor: Profimedia / Autor: Jamie McCarthy / Getty images / Profimedia

S visokim ovratnikom, velikim prorezom na leđima i lepršavim donjim dijelom, ova kreacija viđena je u prošlosezonskoj, ready-to-wear kolekciji njujorškoga brenda Khaite, za čiju je svjetsku prepoznatljivost zaslužan luksuzni grudnjak od kašmira.

S crnim smokingom, zvijezda filma ‘Elvis’ na gala događanju magazina Time igrao je na kartu klasičnog glamura.

Glasine o vezi, mlađahna nasljednica Cindy Crawford i zvijezda ‘Elvisa’ potaknuli su u prosincu 2021. godine, a službenom su ju učinili na Valentinovo iduće godine.  

Butlerovo pojavljivanje na crvenom tepihu u New Yorku uslijedilo je nakon što je svjetlo dana ugledao foršpan i plakat za drugi nastavak ZF sage ‘Dune’ u kojem utjelovljuje lik negativca Feyd-Rautha Harkonnena i pritom izgleda neprepoznatljivo.