U CRNOM

Modno usklađeni Đurđa Tedeschi i Božo Vrećo ukrali pozornost u Dubrovniku

  • Autor: E. K.
  • Zadnja izmjena 12.07.2020 22:22
  • Objavljeno 12.07.2020 u 22:22
tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo/Dubrovačke ljetne igre

Đurđa Tedeschi, umirovljena sutkinja i majka Emila Tedeschija ovih se dana odmara u Dubrovniku, a društvo joj pravi njezin veliki prijatelj, osebujni bosanski glazbenik Božo Vrećo

Đurđa Tedeschi i Božo Vrećo bili su itekako zapaženi na glazbenom programu 71. Dubrovačkih ljetnih igara koji je otvorio pijanist Aljoša Jurinić recitalom nazvanim Spomenik Beethovenu. Očarana publika, iako u manjem broju zbog obveze poštovanja epidemioloških mjera, uživala je u ljepoti izvedbe te nagradila mladog glazbenika dugotrajnim pljeskom.

Prijatelji koje osim ljubavi prema umjetnosti dijele i neobičan modni ukus, za ovu su se prigodu odlučili za stajlinge u crnoj.

Umirovljena sutkinja čiju je sklonost modnoj avangardi svojedobno prepoznao i Vogue, nosila je minimalističku crnu haljinu upotpunjenu efektnom animal crno-bijelom torbom i bijelim sandalama sa zatvorenim prstima.

Tedeschi koja rado nosi modne detalje poput šešira ili marama, ovoga je puta look začinila crnim obručem za kosu s mašnom.

  • +2

Božo Vrećo i Đurđa Tedeschi

Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Ništa manje zapažen nije bio ni 'princ sevdaha' kako ga često nazivaju, koji je nosio neobičan kombinezon spojivši ga s cipelama futurističkog stila s platformom i pismo-torbom.

Ljubitelji dobre glazbe uživali su u nastupu talentiranog pijanista koji je na kraju zaradio pljesak oduševljene publike. Prošle je godine za svoj festivalski nastup s violončelistom Lukom Šulićem, Aljoša Jurinić dobio nagradu Orlando za najuspješnije ostvarenje u glazbenom dijelu programa jubilarnih 70. Igara.

Glazbeni program 71. Dubrovačkih ljetnih igara nastavlja se u petak 17. srpnja, također u atriju Kneževa dvora kada će klavirski duo Dalibor Cikojević i Zrinka Ivančić, osim Poulenca i Milhauda, izvesti Papandopulovu plesnu suitu Horoskop uz udaraljkaše Karmen Pervitić i Frana Krsta Šercara te mlade plesače Viktoriju Bubalo i Šimuna Stankova.