LJUBIČASTA RASKOŠ

Modno usklađene mama i kći: Salma Hayek i Valentina Pinault ukrale pozornost

05.10.2023 u 09:22

  • +2

Salma Hayek i Valentina Pinault

Izvor: Profimedia / Autor: BOB GREY / BACKGRID / BACKGRID UK / BLITZ PICTURES / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Na večernjoj zabavi u sklopu britanske premijere Netflixovog dokumentarca o Davidu Beckhamu pronašla se i Salma Hayek. Meksička diva u privatni klub u Londonu stigla je u društvu kćeri, 16- godišnje Valentine Pinault

Zvijezda filma 'Od sumraka do zore' plijenila je elegancijom u ljubičastoj haljini dugih rukava koju, u skladu s londonskim događanjem, potpisuje Davidova supruga, Victoria Beckham.

Sa strateški postavljenim naborima, ova sjajna haljina posebno je laskala figuri 57- godišnje glumice, a za haljinu ljubičaste boje odlučila se i njezina 16- godišnja nasljednica.

U odnosu na slavnu mamu, odabrala je minijaturni model od baršuna, nošen ispod crnog sakoa sa sjajnim ovratnikom i s parom crnih sandala s platformom.

Haljinu s potpisom bivše spajsice meksička diva kompletirala je štiklama od vinila dizajnerice Amine Muaddi i vintage torbicom brenda YSL, koji se nalazi u vlasništvu grupacije kojom predsjeda njezin suprug, François Henri Pinault.

Njihova mezimica, 16- godišnja Valentina Pinault, posljednjih mjeseci dio je brojnih glamuroznih događanja, od revija brendova na Tjednima mode do filmskih premijera i dodjela nagrada.

Salma Hayek i Valentina Paloma Pinault Izvor: Profimedia / Autor: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia