ZANIMLJIVA METODA

Salma Hayek otkrila tajnu mladolikog izgleda u 54-oj pa brojne iznenadila

20.07.2023 u 10:42

Bionic
Reading

Meksička diva stari s ljepotom i gracioznošću, a iako bi brojni mogli povjerovati da u misiji očuvanja mladolikog posjećuje estetske kirurge, ona tvrdi suprotno

Umjesto tretmanima Botoxa, mladoliki izgled 54- godišnja Hayek pripisuje meditaciji i radiofrekvencijskim tretmanima lica.

Kao posebna gošća podcasta ‘Let's Talk Off Camera’ američke voditeljice Kelly Ripe, progovorila je o vlastitom izgledu, tvrdeći da nije rezultat injekcija Botoxa.

Za svoj besprijekoran izgled, Hayek je ‘okrivila’ meditaciju. ‘Zbog puno stvari u mom tijelu i zdravstvenih problema, počela sam prakticirati neku čudnu meditaciju koju stalno razvijam. Mogu meditirati satima jer ne osjećam vrijeme, a tako je zabavno’, otkrila je meksička zvijezda.  

  • +6
Salma Hayek Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Hayek, koja je nedavno proslavila dolazak do 24 milijuna pratitelja na Instagramu, rekla je da može ‘osjetiti energiju’. ‘Ona se kreće i pleše u vama, različiti osjećaji i senzacije. Stoga sam stalno na radioferkvencijskim strojevima’, priznala je.  

‘Nakon tretmana ponekad mi ljudi kad izađem iz sobe znaju reći: ‘O moj Bože. Opet, izgledaš kao da ti je 20’’, rekla je dodajući da kad neko vrijeme zapostavi meditaciju, njezino lice se počne ‘gubiti i sve počinje padati’.  

Tijekom gostovanja u emisji ‘Good Morning America’ meksička diva svojedobno je izjavila  da koristi maskaru za prekrivanje sijedih zato što je ‘previše lijena za bojanje kose’.