OVO JE - WOW!

Salma Hayek ovim je izdanjem nadmašila samu sebe; može li izgledati bolje od ovog?

13.09.2023 u 17:21

  • +5

Salma Hayek

Izvor: Profimedia / Autor: KENA BETANCUR / AFP i - / INSTAR Images / Profimedia

Bionic
Reading

U čast svoje 15. obljetnice, Zaklada Kering organizirala je drugu godišnju večeru naziva 'Caring For Women'. Ovaj gala događaj održao se na njujorškom Manhattanu, u sklopu novog Tjedna mode, a zvijezda večeri bila je ni manje ni više nego Salma Hayek

Kao supruga Françoisa-Henrija Pinaulta domaćina večeri koju je organizirala njegova Zaklada Kering, meksička glumica Salma Hayek, bila je itekako svjesna da mora odjenuti haljinu u kojoj će uistinu zabljesnuti. I, nije pogriješila.

Salma je odabrala usku haljinu boje burgundca s dubokim prorezom na lijevoj nozi i još dubljim dekolteom, a sve s potpisom Guccija, brenda koji se nalazi u portfelju Keringa.

Dozu glamura postigla je upravo haljinom, odnosno njezinim šljokičastim izdanjem, a sve ovo bilo je u najbolje svrhe. Naime, dobrotvorna gala večera održana je s humanitarnim karakterom, a sav prihod ovoga puta išao je za žrtve obiteljskog nasilja.

57-godišnja glumica dobro zna da će se o svemu još i više pisati ukoliko ona odabere izdanje kojim će 'pomesti' sve na crvenom tepihu.

VEČER PUNA GLAMURA

Slavne dame na gala zabavi dominirale u svjetlucavim haljinama

Pogledaj galeriju

A koliko je dobro izgledala u haljini i vrtoglavo visokim potpeticama govori i da njezin suprug, francuski milijarder i jedan od najbogatijih ljudi svijeta, nije skidao pogled, ali ni ruke sa lijepe Salme.

Ovakav model, popularno nazvan model sirene jer je u gornjem dijelu i bokovima pripijen, dok se prema dolje lagano spušta i u raskoraku širi, Salmi Hayek odlično pristaje i vizualno djeluje viša.

u Los Angelesu

Što se to kuha? Salma Hayek i Angelina Jolie na zanimljivom obiteljskom druženju

Pogledaj galeriju

Ova džepna Venera, kako joj mnogi tepaju, visoka je tek 157 centimetara, stoga je kroz godine i godine rada u Hollywoodu dobro naučila sve trikove kako izgledati viši nego što jesi.