OSVAJA STILOM

Modni zaokret: Kate Middleton nikad nije izgledala bolje

21.07.2017 u 12:02

Bionic
Reading

Posljednjih nekoliko dana vojvotkinja od Cambridgea pokazuje svoje novo lice i novi modni zaokret. Iznenadila je tako s nekoliko outfita ležernijeg pravca od onog koji ju je obilježavao svih ovih godina. I dok svijet raspravlja je li prekršila stroga kraljevska pravila odijevanja, Kate Middleton ponovno je oduševila izborom haljine na svojoj turneji po Njemačkoj

Skratila je kosu, počela nositi vrtoglavo visoke i izuzetno modernije cipele od svih do sada viđenih, a onda je šokirala izborom lepršavih haljina golih ramena i 'minicama', ali Kate Middleton i dalje je kraljica stila i modni uzor ženama diljem svijeta.

Male stilske promjene nikome nikad nisu naškodile, no one itekako dolaze do izražaja kada je riječ o najpoznatijoj vojvotkinji svijeta i definitivno jednoj od najpoznatijih članica britanske kraljevske obitelji.

Četvrti dan njemačke turneje za Kate i princa Williama bio je itekako aktivan, a ne sumnjamo i naporan.

Tada se slavna 35-godišnjakinja presvukla čak tri puta.

Prvo smo je gledali u žutoj elegantnoj haljini midi dužine brenda Jenny Packham, nakon toga sudjelovala je sa suprugom u utrci brodovima te je prikladno odjenula casual izdanje, prugastu svijetloplavu majicu i hlače, dok je na noge već tradicionalno stavila omiljene platnene tenisice Superga, koje odabire za sva svoja sportska izdanja.

Kada je kraljevski par kratko odahnuo, stiglo je vrijeme za večernju svečanost u berlinskoj palači Clärchens Ballhaus.  Tada je zablistala u jedinstvenoj smaragdnozelenoj haljini koja je po cijeloj dužini imala uzorak ptice u sivoj boji.

  • +4
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovo prekrasno izdanje potpisuje dizajner Markus Lupfer, a vojvotkinja ga je uskladila s Pradinim vrtoglavo visokim sandalama, koje je dan ranije nosila u crvenoj boji.

Laganu haljinu bez rukava stegnula je u struku metalnim remenom i tako istaknula svoju vitku figuru te stavila jedva primjetan biserni nakit.

#katemiddleton #duchessofcambridge in #markuslupfer 👍🏻or👎🏻?

A post shared by The Catwalk Italia - TCI (@thecatwalkitalia) on

Sve u svemu, Kate je još jednom pokazala zašto je uzor i modna ikona te zašto gdje god se pojavi pored nje svi ostali padaju u drugi plan.