NIKAD LJEPŠA

Kate Middleton opet je modno riskirala, ali isplatilo se

18.07.2017 u 14:32

Bionic
Reading

Kraljevska obitelj doputovala je posjet Poljskoj izazvavši oduševljenje javnosti. Osim što su Poljake šarmirali preslatki princ George i princeza Charlotte, sve oči javnosti bile su uprte u uvijek pomno dotjeranu vojvotkinju od Cambridgea Kate Middleton koja je zablistala u efektnoj kreaciji

Lijepa princeza bila je pojam elegancije u kaputu haljini bijele boje s potpisom Alexandera McQueena, a stajling je začinila nude štiklama.

Skromna Kate Middleton razgovarala je s oduševljenim obožavateljima koji su joj rekli kako je lijepa i savršena, međutim ona im je rekla da je to samo rezultat šminke.

Za vitku Kate peplum kroj bio je pun pogodak, a trendi outfit upotpunila je efektnim nakitom od rubina i malim crvenim clutchem s potpisom Jenny Peckham te u bojama Poljske.

Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nakon ovog spektakularnog stajlinga vojvotkinja je za vrtnu zabavu odabrala bijelu haljinu s crnim detaljima, kreaciju (Gosia Baszynska) koja joj se stajala kao salivena. Outfit je upotpunila crnim Pradinim cipelama i nakitom s predimenzioniranim bisernim naušnicama.

  • +5
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Mediji su se raspisali i o sramežljivom princu Georgeu koji će 22. srpnja proslaviti četvrti rođendan, a koji se tek nakon ohrabrivanja tate Williama odvažio izaći iz aviona prilikom dolaska u Poljsku. Za razliku od njega, dvogodišnja sestrica Charlotte, koja je izgledala preslatko u crveno-bijeloj haljinici i s crvenom mašnom u kosi, smiješila se i mahala okupljenima.

  • +18
Princ George u Poljskoj Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kate i William s djecom u sklopu ovog petodnevnog posjeta kontinentu bit će gosti poljskog predsjednika Andrzeja Dude i njegove supruge Agate Kornhauser Dude, a nakon Poljske putuju u Njemačku.