TOPLO I UDOBNO

Modni ulovi: Veste su vladarice zimskih stajlinga, a ponuda nikad nije bila bogatija

27.10.2018 u 08:10

Bionic
Reading

S prvim zimskim danima društvene mreže preplave fotografije toplih napitaka, uživanja uz kamin i udobnih pletenih komada, a zahvaljujući top dizajnerskim imenima, pletivo u modernom ruhu smatra se ključnim elementom aktualne modne sezone

Neki od najvećih trendova u svijetu pletenine uključuju motiv pletenica, polo ovratnike, prugice i predimenzioniran kroj, a gotovo sve modele krasi bakin šarm. Bilo da preferirate minimalizam, blještave detalje, statement rukave ili intarzične motive na vestama i džemperima, ove sezone svakako nećete ostati zatečeni siromašnom ponudom kada je riječ o pletenini.

  • +60
Efektno pletivo Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Tkaninama poput moher vune, alpake, luksuznog i mekog kašmira renomirana dizajnerska imena i pristupačni high street brendovi osigurali su da ove zime uživate u toploj pletenini te pritom izgledate šik i moderno.

Modele od finijeg pletiva dizajneri predlažu u kombinaciji s tanjim lepršavim suknjama popularne dužine midi, onako kako se nosilo 50-ih i 60-ih godina prošlog stoljeća. Osim u dnevnim, puloveri se danas nose u svečanim prilikama - modeli ukrašeni perlama i štrasom, izrađeni od vune sa svjetlucavim lureksom, plišanih niti ili pak mohera i angore, kojima se postiže ‘čupav’ izgled, savršeno se uklapaju u večernja izdanja.

Pletenina stoljećima simbolizira koristan i praktičan odjevni komad, a ove sezone u nju se itekako isplati investirati.