NOSI SE

Modni trend zbog kojeg će vas svi zapaziti

27.03.2013 u 07:53

Bionic
Reading

Sve i svašta ove sezone u vašim ormarima smije imati uzorak zmije, tigra, zebre, čak i kravice s flekicama. Što se od ovog trenda nudi po našim lancima ulične mode, donosimo u fotogaleriji

Budete li se u jednom trenutku u nekom high street dućanu osjetili kao u džungli, to je ovog proljeća sasvim 'prirodna' stvar – nosi se i dalje životinjski print, dakako na novi način i često od glave do pete! 

Košulje, vestice, košulje, hlače, tajice, haljine, suknjice i šorcevi
– nema odjevnog predmeta koji nećete moći pronaći sa životinjskim uzorkom.

Nekako smo navikli da je zebrasti print crno-bijeli, a print leoparda i tigra zagasito žuto-crni, no to ove sezone i opet neće biti isključivo pravilo. Ružičasta, plava, zelena – sve su to boje dopuštene za divlje kombinacije!

Modni dodaci također su iznova poprimili životinjski uzorak, tako tenisice sa skrivenom petom najčešće imaju zmijski uzorak, a leopard je najčešća inspiracija za platnene tenisice.

I torbice su tigraste, od minijaturnih večernjih u H&M-u do velikih dnevnih u Zari.

Ako baš odbijate ovakve odjevne komade, pokušajte s maramom ili možda tek narukvicom – trend je nezaobilazan, pretvorite ga u prednost jer je životinjski uzorak otkad je mode bio ženski adut za zavođenje!