NADOLAZEĆI HIT

Modni stručnjaci složni: Za ovim modelom suknje narednih mjeseci ludovat će sve trendseterice

21.08.2019 u 15:02

Bionic
Reading

Ono što su proteklih mjeseci bile midi suknje, u danima koji predstoje bit će maksi suknje. Modeli suknji maksi kroja, odnosno dužine do gležnjeva bit će veliki jesenski trend, barem ako je vjerovati modnim stručnjacima koji ovim suknjama prognoziraju veliku popularnost

Pritom ne mislimo na rastezljive modele ili boho suknje koje vam obično prve padnu na pamet na spomen maksi suknji, već na vrlo moderne i elegantne modele koji su primjereniji svečanim prilikama, a koji će se nositi i u svakodnevnim varijantama, ovisno o tome kako ih kombinirate.

Trend maksi suknji mogao se naslutiti već u veljači, tijekom trajanja Tjedna mode posvećenog jesensko-zimsskim kolekcijama. Brojni dizajnerski brendovi predstavili su tada neodoljive, romantične i osebujne modele maksi suknji, počevši od bezvremenske elegancije koju nudi Chanel, preko Nanushke koja je lansirala udobne pletene modele, pa do Brandona Maxwella koji je predstavio ženstvene maksi suknje od satena.

Najjednostavniji i, pritom, vrlo chic način kako kombinirati maksi suknje je, tvrde stručnjaci, s predimenzioniranim vestama ili dolčevitama te čizmama za dnevnu varijantu ili elegantnim štiklama za večernje prigode.

Kako je to izgledalo na Tjednu mode?

Kako to rade trendseterice?

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Happy Easter 🐇

Objavu dijeli Loulou De Saison - Chloé (@louloudesaison)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli MARIE MIKH (@marimikh)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

@horodynska_ @parisfashionweek

Objavu dijeli The Style Stalker (@thestylestalkercom)

Gdje kupiti?

Zavirite u galeriju i otkrijte samo neke od modela koji su dostupni u trgovinama.

  • +6
Maksi suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije