OMILJENE TOČKICE

Ovaj uzorak ništa ne može skinuti s trona, a za njim luduju gotovo sve slavne ljepotice

02.05.2019 u 15:10

Bionic
Reading

Točkasti uzorak na haljinama, suknjama, bluzama ili hlačama već drugu sezonu ne silazi s modnog trona. Brojne su verzije ovog slatkog dezena dostupne u popularnim trgovinama, a slavne dame pokazale su nam kako se sjajno uklapaju u razne situacije i događaje

Bilo da je riječ o odlasku do trgovine, šetnju gradom, opušteno piće s prijateljima, izlasku, sastanku ili službenoj večeri, točkasti uzorak je nešto s čime sigurno nećete pogriješiti u toplijim mjesecima. Ovaj veseli uzorak donijet će dašak vedrine, a istovremeno djelovati vrlo ženstveno, pogotovo ako je riječ o haljini.

Upravo u haljinama ovog hit uzorka nedavno su se pojavile brojne poznate dame, koje itekako prate modne trendove ali ih dobro znaju prilagoditi vlastitom stilu. Varijanti za nošenje točkastog uzorka je mnogo, a svaka od poznatih dama u priloženoj galeriji nosi ga na svoj način.

Prva dama Amerike Melania Trump, točkice je skladno pomoću smeđeg krokodilskog remena i cipela uklopila u biznis varijantu, a slično nam je pokazala i Ivanka Trump, prošetavši u Zarinoj haljini.

  • +7
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Službeno događanje kod vojvotkinje Kate Middleton također ponekad prođe u znaku točkica, a omiljena joj je zelena boja s bijelim uzorkom.

  • +3
Haljine na točkice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Točkicama nije odoljela ni kraljica Letizia, koju prozivaju modnom ikonom, a glumica Eva Mendes pokazala je kako ih nositi u dnevnom casual stajlingu.