SAMO PRAVE

Modni Mačak skriva pedesetak dizajnerskih torbica

  • Autor: Extra/tportal.hr
  • Zadnja izmjena 18.10.2010 09:00
  • Objavljeno 18.10.2010 u 09:00
Modni mačak na proslavi 30. rođendana Aleksandre Grdić 25

Modni mačak na proslavi 30. rođendana Aleksandre Grdić 25

Izvor: tportal.hr / Autor: Dražen Breitenfeld

Čini se da se doista rijetko koja žena može pohvaliti kolekcijom skupih dizajnerskih torbica kakvima nas Modni Mačak zabljesne svaki put kad izađe u šetnju. Svoje torbice, kako kaže, čuva u posebnim uvjetima, a lažnjake prepoznaje na kilometar

Modni Mačak pohvalio se magazinu Extra da kolekciju od pedesetak torbi vrhunskih svjetskih brandova nosi s jednakom gracioznošću kao i njegove klijentice. Hermès, Gucci i Balenciaga samo su neka od imena koja krase kolekciju.

Kako sam kaže, torbe čuva u posebnim uvjetima, u zaštićenim vrećicama, i nikome ih ne posuđuje. Primjerice, jednu od njih, najpoznatiji Hermèsov model, birkinicu, dobio je na poklon od roditelja kad je diplomirao na upravnom pravu, a ima i njihov najveći model - torbu dugu 50 centimetara. Ipak, najomiljenija marka mu je Gucci.

Siguran je da njegove torbe nisu lažni modeli jer ih, kaže, prepoznaje na kilometar. 'Neki dan sreo sam u gradu jednu našu poznatu javnu osobu koja je također imala birkinicu. Ali kad su se naše torbe našle jedna pored druge, moja birkinica je rekla: Hello, a njezina: Wu tang ching chung. Običan lažnjak', rekao je za magazin Extra.

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!