GRUBNIĆA NERVIRAJU NEZNALICE

Modni Mačak: Ne nosim ženskaste stvari!

29.01.2010 u 12:42

Bionic
Reading

Kao da ne može dočekati proljeće, Modni Mačak zagrebačkim ulicama već lunja u laganijim krpicama. Hit su mu puf rukavi sakoa na koji voli staviti i broš s kožnom ružom, majice na V izrez da se vide depilirana prsa. A tek slijede prava iznenađenja, najavio je

Marko Grubnić iliti Modni Mačak tportalu se požalio da ga domaći mediji prozivaju kako nosi ženske sakoe i torbice i to ga užasno nervira: 'Neka si malo prosurfaju, danas je Internet dostupan svima i tamo će vrlo lako saznati da stvari koje nosim nisu nimalo ženskaste!' A baš se, kaže, pronašao u 'kontroverznom' sakou s puf ramenima jednog londonskog dizajnera, uz rokerski broš iz Top Mana.

'Lud sam za šopingom, to mi je i posao, i uvijek i posvuda nešto kupujem. To je stvarno već kao nekakva bolest, ali nemam nikakav drugi porok pa se zato stalno nagrađujem novim komadima odjeće', kaže Grubnić.

Kad je u pitanju stil njegova bliskog londonskog prijatelja Trevora Blackmana, kaže da se privatno nikad ne zamara poslom stilista i da uopće ne primjećuje što ljudi oko njega nose, pa tako ni Trevora ne ocjenjuje na taj način.

Ovih dana Modni Mačak smišlja i kako kod kuće proširiti prostor za odjeću. Proljetni šoping se bliži, a on želi biti spreman u svakom pogledu. 'Imam točnu viziju kako ću izgledati ovog proljeća, iako me šoping tek čeka, i to u Londonu. Obećajem vam da ću i opet biti hit na našim ulicama', zaključio je još jednu modnu pričicu Marko Grubnić.