KOME BOLJE STOJI

Modni dvoboj ljubiteljica upečatljivih uzoraka: Anna Wintour pozirala u društvu supruge Brucea Willisa

17.03.2023 u 11:56

  • +3

Anna Wintour i Emma Heming Willis

Izvor: Profimedia / Autor: Sean Zanni / Getty images / Profimedia

Bionic
Reading

Anna Wintour, najpoznatija modna urednica na svijetu i supruga Brucea Willisa, Emma Heming Willis, susrele su se na dobrotvornoj zabavi u New Yorku

Dvije su dame izgledale doista sjajno u efektnim kombinacijama odigravši na kartu moćnih uzoraka koje treba znati kombinirati.

Premda je minimalizam uvijek na cijeni u modnom svijetu, mnoge zaljubljenice u modu među kojima je i Anna Wintour, urednica Voguea, rado i često nose uzorke, osobito cvjetni.

DOBITNA FORMULA

Ovaj model kaputa omiljen je odabir Anne Wintour, a godinama ga nosi na isti način

Pogledaj galeriju

Wintour je tako privlačila poglede u savršenom proljetnom izdanju, lepršavoj zelenoj haljini krupnog cvjetnog uzorka uparivši je sa statement gležnjačama, a među uzvanicima na ovom događanju bila je i lijepa supruga glumca Brucea Willisa, Emma Heming Willis.

Američko-britanski model koja s holivudskom legendom Bruceom Willisom ima dvije kćeri, Mabel Ray i Evelyn Penn, izgledala je prelijepo u šarmantnom crno-bijelom izdanju.

Emma je iskombinirala crni sako točkastog uzorka s detaljem u vidu zlatnih gumba i crnim hlačama. Njezin je make up bio decentan i vrlo prirodan, dok je kosu nosila podignutu u punđu s nekoliko pramenova oko lica.

Inače, nedavno je ova lijepa brineta koja je u braku sa zvijezdom filmova 'Umri muški' od 2009. godine, istaknula je da ima misiju podići svijest o suprugovom zdravstvenom stanju i to nakon što je obitelj Willis u zajedničkoj objavi nedavno otkrila kako je njegova bitka s afazijom prerasla u bitku s frontotemporalnom demencijom.