ZELENA RASKOŠ

Osvaja izgledom sa 65 godina: Sharon Stone dominirala u haljini koja posebno laska figuri

17.03.2023 u 09:53

Bionic
Reading

Zvijezda ‘Sirovih strasti’ posljednjih dana ne prestaje nizati upečatljiva izdanja. Nakon oskarovske zabave Vanity Faira i svoje prve izložbe slika, 65-godišnja glumica uveličala je gala večeru Women's Cancer Research Fund

Na crvenom tepihu u Los Angelesu Sharon Stone ponovno je ukrala svu pozornost. Za potrebe gala humanitarne večere, zvijezda ‘Sirovih strasti’ kreirala je još jedno besprijekorno izdanje, udruživši snage s dugogodišnjim stilistom i prijateljem, Parisom Libbyjem.

Sharon Stone Izvor: Profimedia / Autor: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovaj dvojac odabrao je raskošnu, maslinasto zelenu kreaciju s potpisom Yousefa Akbara, proslavljenog modnog dizajnera iz Saudijske Arabije.

Drapiranog, grčkog kroja, presvučena cirkonima i s detaljem rukavica, haljina Yousefa Akbara na zvijezdi ‘Sirovih strasti’ stajala je kao salivena.

Njezin glamurozni dojam podebljala je zlatnim dodacima poput masivne narukvice i torbice clutch, ali i velikim naušnicama ringovima kojim je oplemenila kratku frizuru.

Nakon oskarovske zabave Vanity Faira na kojoj je blistala u žutom, Sharon Stone predstavila je svoju prvu izložbu slika, pod nazivom 'Shedding', u galeriji Allouche u Los Angelesu. Da su umjetnički krugovi prepoznali njezin talent i za slikarstvo, govori upravo prilika da je svoj rad mogla predstaviti javnosti, no ono što je nama najzanimljivije je podatak da je riječ o galeriji koju vodi 'naše gore list', Splićanka s američkom adresom Ornela March.

  • +7
Sharon Stone i Ornela March Izvor: Profimedia / Autor: filmdigital//MEGA / The Mega Agency / Profimedia