elegancija i minimalizam

Kraljica crvenog tepiha: Jennifer Aniston zablistala je u prekrasnoj haljini vječnog kroja

17.03.2023 u 09:34

  • +8

Jennifer Aniston

Izvor: Profimedia / Autor: MARECHAL AURORE/ABACA / ABACA PRESS / PECQUENARD+FEREY / KCS PRESSE / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Na premijeri filma 'Murder Mystery 2' , održanoj u Parizu, glavna zvijezda bila je glumica Jennifer Aniston. Svoju savršenu figuru na eventu je pokazala u prekrasnoj i jednostavnoj haljini zlatne boje u kojoj je izgledala apsolutno zanosno

Jennifer Aniston zablistala je u svjetlucavoj haljini na crvenom tepihu sa svojim kolegom iz filma 'Murder Mystery 2' Adamom Sandlerom, nakon što je dospjela na naslovnice jer je slučajno opsovala u emisiji This Morning.

No, omiljena glumica, koju je proslavila uloga Rachel u seriji 'Prijatelji', taj kiks je odlučila ostaviti za sebe i i u Parizu se pojaviti u jednom od najboljih izdanja. Duga do poda svjetlucava zlatna haljina ukrašenu tisućama sitnih dragulja pokazala se kao odličan izbor.

Jednostavna, a opet tako efektna, baš u 'Aniston stilu' koji njeguje godinama, uska haljina bila je vrlo laskava za siluetu, nježno naglašavajući obline. Senzualni prizvuk naglašavale su vrlo tanke naramenice, a uzak gornji dio koji se s naborima širio ispod koljena neodoljivo je podsjećao na zavodljive haljine iz zlatnog doba Hollywooda. I ovog puta Jennifer je ostala vjerna svojoj prepoznatljivoj frizuri, a make-up je također bio neupadljiv, ali vrlo laskav.

U svjetlucavoj, nježno zlatnoj i bezvremenski elegantnoj haljini Jennifer je bila utjelovljene nenametljivog glamura i dokazala je da je i dalje, po pitanju stila, kraljica crvenog tepiha.

  • +2
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Cyril Pecquenard / KCS Presse / Profimedia