ISPLATI IH SE IMATI

Modni dodaci dokazano podižu stajlinge, a evo kakvi su 'in' ove sezone

02.05.2022 u 13:10

Bionic
Reading

Bilo da je riječ o torbicama, kapama, sunčanim naočalama ili nakitu, brojni ljubitelji mode složit će se da ovi dodaci imaju moć potpunog transformiranja stajlinga i podizanja na novu razinu

Dodaci upravo ove godine imaju ključnu ulogu na modnoj sceni, a ne samo da ih se nosi sve više, već su postali i puno šareniji.

U vrućim mjesecima pred nama dodatak marame ponovno će biti u fokusu ljubiteljica mode, no ne i bilo kakve verzije. Osim verzija od satenskih tkanina u svim bojama i uzorcima, sada se posebno ističu heklane inačice u duhu boho stila odijevanja.

  • +2
Hit dodaci sezone Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Kada govorimo o naušnicama, statement modeli u pogledu veličine, boja, oblika i materijala biti će najpoželjniji.

Povratak kreativnom izražavanju i dotjerivanju nakon globalne pandemije još je jedan razlog za bujanje hrabrih i živahnih trendova, pa kada je i riječ o sunčanim naočalama.

  • +5
Sunčane naočale Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Od futurističkih do retro silueta ili svijetlih i odvažnih boja, sada se sve svodi na sunčane naočale upečatljivih oblika. Trendovi vezani za sunčane naočale u 2022. naginju senzibilitetu 70-ih. Debeli acetatni okviri sa zabavnim i živopisno zatamnjenim lećama nezaobilazni su dodatak ove godine.

Bejzbolske kape, poput bucket modela, posljednjih godina nametnule su se kao must-have komad u ormaru, a njihovoj velikoj popularnosti svjedočit ćemo i narednih mjeseci.

S druge strane, torbice u XL veličini ponovno su tražene, kao i bogato ukrašene torbice koje se mogu nositi u dnevnim lookovima i za posebne prilike.

Ogrlice masivnog izgleda, poput modela od lanaca, i dalje dominiraju modnom scenom, a narednih mjeseci u popularnosti bi im se mogli pridružiti primjerci s detaljem resica i duge ogrlice sa šarenim perlicama.

Nostalgičarske tendencije i dalje dominiraju kada je riječ o prstenju, pa će i ove sezone na cijeni biti šareni i debeli modeli u duhu 90-ih.