NEODOLJIV TREND

Udobne i šik: Ove haljine volimo nositi i ljeti, a pronašli smo najljepše modele u nikad bogatijoj ponudi

01.05.2022 u 07:56

Bionic
Reading

Iako na spomen pletenih haljina brojni prvenstveno pomisle na tople verzije iz zimskih mjeseci, posljednjih godina njihove laganije inačice uvjerljivo dominiraju proljetno-ljetnom ponudom brendova, kao i stajlinzima svjetskih ljubiteljica mode

Rebraste, heklane ili sitno pletene haljine prilagođavaju se figuri, izgledaju šik, a opet, zbog rastezljive prirode pletenih niti, uvijek su ugodne, što ih čini idealnim odabirom u svim prilikama.

Brojni modni brendovi potrudili su se da ni ove godine ne manjka njihovih zanimljivih inačica, poput onih koje lagano padaju uz tijelo ili onih pripijenih, koje najviše laskaju figuri - zaglađuju struk i stvaraju oblik pješčanog sata.

U pandemijskim godinama najpoželjnijom pletenom haljinom pokazao se model imena Serita s potpisom američkog brenda Cult Gaia. Svojim zavodljivim dizajnom osvojio je naklonost brojnih ljubiteljica mode, a slične verzije ovog modnog bestselera i danas se mogu vidjeti na policama trgovina.

Pletene haljine u zemljanim i nude tonovima proteklih sezona pokazale su se najtraženijim, a u duhu dopaminskog stila odijevanja ovih toplih mjeseci nećete pogriješiti odaberete li verzije upečatljivih boja i uzoraka, kakvih ne manjka u ponudi brendova.

  • +29
Pletene haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Udobne i praktične rebraste haljine s lakoćom se nose uz tenisice, popularne sportske ili minimalističke sandale ili pak udobne birkenstockice, kakve će nesumnjivo obilježiti i ovogodišnju ljetnu sezonu.