ISPLATIVA INVESTICIJA

Udobnije od traperica, ali i više chic: Široke hlače nikada nisu bile popularnije, a ovo su najljepše verzije do 300 kuna

29.04.2022 u 13:28

Bionic
Reading

Unazad nekoliko sezona, hlače širokih nogavica predstavljaju jedan od vodećih trendova na modnoj sceni, a osim što predstavljaju elegantnu alternativu trapericama, nevjerojatno su udobne

Zahvaljujući opuštenom kroju i padajućim, klizećim materijalima, hlače širokih nogavica jednako su udobne kao i ležerne hlače za jogging, ali izgledaju puno ljepše, elegantnije i profinjenije. Pogotovo kada dolaze kao krojene hlače s naborima, što im daje savršenu ravnotežu između ležernosti i elegancije.

  • +20
Široke hlače do 300 kuna Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Baš kao što su zavladale policama trgovina, hlače širokih nogavica danas podjednako dominiraju stajlinzima svjetskih ljubiteljica mode.

Njihov predimenzionirani dizajn brojne dame trude se naglasiti širokim komadima, poput košulja i sakoa u maniri 80-ih, a brojni brendovi i ove sezone potrudili su se da na policama trgovina ne manjka zanimljivih inačica ovih popularnih hlača.

Zahvaljujući popularnim high street brendovima, dolazak do trendovskih, širokih hlača po pristupačnim cijenama utoliko je lakši, a za vas smo izdvojili najbolje verzije po cijeni do 300 kuna.