KLASIK KOJI VOLIMO

Modni adut Kate Middleton koji stoji svakoj ženi

25.04.2017 u 11:14

Bionic
Reading

Besprijekorna Kate Middleton često oduševljava elegantnim modnim izdanjima, a sada je pokazala da jako dobro zna što odjenuti kada ne šeće crvenim tepihom i ne mora nositi štikle

Kate Middleton zasigurno uživa u ulozi moderne princeze jer ima priliku nositi spektakularne kreacije i tijare kao u filmskim scenama, ali istodobno pokazuje da jako dobro zna odabrati outfite za manje svečane prilike.

Jedan od glavnih modnih aduta kojima stvara jednostavne, ali efektne casual stajlinge su i prugice. Vojvotkinja od Cambridgea često nosi majice na prugice kada se ne radi o ozbiljnim obavezama koje joj dopuštaju traperice.

  • +9
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Kate Middleton

Prije nekoliko je dana upravo to učinila pri susretu s okupljenima na londonskom maratonu. Odbacila je štikle i uskočila u lagane bijele tenisice Superga, crne skinny traperice i sve zajedno naglasila vestom na prugice. Ovaj se put radi o brendu Luisa Spagnoli. Dašak glamura, baš kako to inače voli, dodala je naušnicama s potpisom Kiki McDonough. I dok je cijena veste s plavim i crvenim prugicama nešto manje od 2.000 kuna, glamurozne viseće naušnice duplo su skuplje.

Budući da je prugice odabrala i za snimanje britanskog izdanja slavnog Voguea prošle godine u povodu njegove 100. godišnjice, očito je da omiljena britanska princeza jako dobro zna kojim modnim klasicima ne može pogriješiti i da će uvijek biti u trendu.