omiljena princeza

Jeste li znali ove činjenice o Kate Middleton?

07.08.2017 u 06:54

Bionic
Reading

Supruga princa Williama, elegantna Kate Middleton vjenčanjem koje je održano 29. travnja 2011. godine postala je i službeno vojvotkinja od Cambridgea. Od tada mediji diljem svijeta pomno prate svaki njezin korak i njezin privatni život od toga je dana zaboravljen. Sve što radi pod povećalom je javnosti, pogotovo u Velikoj Britaniji, a ovo je nekoliko stvari koje još ne znate o njoj

1. Vojvotkinja Kate se rodila u Readingu, Berkshire, u imućnoj građanskoj obitelji kao starija kćerka oca Michaela i majke Carole te je dugo živjela izvan domovine te često bila na putu budući da je otac je u to vrijeme radio kao menadžer za British Airways, dok je majka bila stjuardesa.Tako su dvije i pol godine živjeli i u gradu Ammanu u Jordanu. Prije nego je upisala studij na sveučilištu St. Andrews u Škotskoj gdje je i upoznala svog budućeg supruga, kratko je vrijeme studirala renesansnu kulturu u Firenci u sklopu kojeg je otišla i na humanitarno putovanje u Čile.

2. Danas s princom Williamom ima dvoje prekrasne dječice, skladan brak i kraljevsku titulu, no manje je poznato kako je Kate provodila svoju ljubavnu mladost prije njega.  Njezina velika srednjoškolska ljubav bio je Willem Marx, danas novinar, dok je tijekom studiranja izlazila je s Rupertom Finchom, studentom prava no to nije dugo potrajalo. Međutim, prijateljica bliska lijepoj vojvotkinji tvrdi kako je ona zapravo cijeli život bila zaljubljena u princa. 'Sjedili bismo tako sve zajedno i razgovarale o momcima, a Kate bi uvijek govorila kako joj se nitko ne sviđa, a nerijetko bi se našalila kako nema do princa Williama.' izjavila je prijateljica Jessica Hay.  

 3. Prije nego joj je kraljica Elizabeta II. dodijelila titulu vojvotkinje od Cambridgea,  Kate Middleton obavljala je regularne poslove. Nakon diplome koju je stekla 2005. godine zaposlila se kao asistent u prodaji u jednoj londonskoj tvrtki, a po potrebi je čak bila zamoljena i da posluži kave. Nakon dvije godine napustila je posao, a u studenom 2010. s princom Williamom službeno je objavila zaruke. 

"Jesus wept, is that a finger print on my car?" #kateandwills #katemiddleton #katefestdotcom

A post shared by Kate Middleton Captions (@k8conroy) on

4. Kako najvažniji dan u njezinom životu ne bi bio zaboravljen, Kate se potrudila oko svakog detalja. Tako su na dan vjenčanja 29. travnja 2011. korištene mirisne svijeće i losioni za osvježavanje raskošnih VIP toaleta u Westminster Abbey-u, na zahtjev ljupke Kate koja je željela omiljene proljetne mirise, losione i mirisne svijeće Jo Malone Orange Blossom koje potpisuje britanska kuća Jo Malone.Osim toga je dana, simbolično u svom vjenčanom buketu nosila cvijet Sweet William.

5. Britanska javnost jednostavno ju obožava i kao fotografa. Ona naime vrlo često zna na svom službenom profilu na društvenoj mreži objaviti neke od najslađih fotografija svoje djece, supruga ili pak roditelja i obitelji. Stoga svi nestrpljivo očekuju što će iduće omiljena princeza objaviti. 

  • +10
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia