obiteljski odlazak u crkvu

Uvijek elegantna Kate Middleton ni ovoga puta nije razočarala

17.04.2017 u 12:47

  • +4

Kate Middleton na Uskrs

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Po kraljevskom protokolu, cijela obitelj se na Uskrs okuplja u kapelici St. George u Windsoru, predvođena kraljicom Elizabetom II. Kate Middleton i ovoga puta oduševila je sve odabirom jednostavnog i elegantnog kaputa s potpisom Catherine Walker

Za tradicionalni odlazak kraljevske obitelji u crkvu povodom Uskrsa, Kate Middleton još je jednom pokazala kako su rijetki trenuci kada ona pogriješi svojim modnim odabirom.

U društvu supruga, princa Williama, princa Edwarda te princeza Eugenije i Beatrice, Kate je pred kapelicom St. George u Windsoru kraljicu dočekala u prljavobijelom kaputu s potpisom Catherine Walker, uz koji je uskladila šeširić, cipele i torbicu u istoj boji.

Za razliku od nje, kraljica je na Uskrs odlučila odjenuti zeleni kaput i šešir na kojem se nalazilo ružičasto cvijeće. Princ William odlučio se za odijelo i kravatu, koja je odavala, po pisanim kraljevskim pravilima, da je tog jutra prilikom dolaska u crkvu prvi put toga dana vidio baku - kraljicu Elizabetu II.

Princ Harry nije se pojavio na ovom obiteljskom druženju, budući da je vikend proveo u Torontu i Uskrs proslavio sa svojom djevojkom Meghan Markle, a nisu bili prisutni ni najmlađi članovi kraljevske obitelji - princ George i princeza Charlotte, koji će uskoro na vjenčanju Pippe Middleton nositi prstenje svojoj tetki.