chic i trendi

Modna inspiracija: Kraljica Letizia ima savršenu ljetnu haljinu, ali i najudobnije espadrile

01.08.2023 u 09:23

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia vječna je stilska inspiracija. Ovog puta oduševljava haljinom u boji fuksije, savršenom za ljetne dane

Španjolska kraljevska obitelji trenutno boravi na Mallorci, a tradicionalno posjećuju planinsko gorje Serra de Tramuntane, ove godine odredište su im bili vrtovi Alfàbia u Bunyoli. Za obiteljski izlet kraljica Letizia i njezine kćeri su posegnule za odličnim ljetnim stajlinzima koji spajaju udobnost, trend i vječnu eleganciju.

I dok je kraljevska starija kćer princeza Leonor, nasljednica španjolske krune, oduševila laskavom zelenom haljinom iz Manga, kraljica je blistala u haljini boje fuksije, boji koja je svojom popularnošću izgurala crvenu s vladajućeg trona.

Izbor je pao na lepršavu midi haljinu bez rukava s V-izrezom i remenom u struku. Haljina je posebnu pažnju privlačila 'zgužvanim' materijalom, koji joj je dao dodatni plus kada se radi o izboru haljine za putovanja.

Krojem vrlo jednostavna haljina najviše se isticala bojom koja se savršeno poklopila s vladajućim 'Barbie' fenomenom i Barbiecore pokretom u modnom svijetu. Laskavu i vrlo ženstvenu kreaciju Letizija je pronašla kod brenda Adolfo Domínguez, a pripada kolekciji iz 2020. godine.

Što se tiče modnih dodataka Letizia koju mnogi nazivaju kraljicom stila, odabrala je nepogrešive ljetne modele – pletenu torbu većih dimenzija s kožnim ručkama te neizostavne espadrile. I dok za svečanije izlaske bira modele espadrila s punom petom, za ovaj ležerniji izlazak posegnula je ultimativnim ljetnim modelom, chic ravnim, bijelim espadrilama. Riječ je o modelu izvornog brenda Espardenyes Torres koji se prodaje po cijeni od 120 eura, a kraljica se kune u njihovu udobnost te ih je nosila već nekoliko puta.

  • +6
Španjolska kraljevska obitelj Izvor: Profimedia / Autor: Europa Press / MEGA / The Mega Agency / Profimedia