iz omiljenog brenda

Odstupila od svog stila: Kraljica Letizia oduševila u haljini s efektnim detaljima

26.07.2023 u 09:00

  • +5

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bionic
Reading

Španjolska kraljica je na otvorenju galerije u Kraljevskoj palači nosila intrigantan stajling u kombinaciji bijele, crne i sive boje, plijeneći pozornost u ženstvenoj haljini dubokog izreza

Španjolsku kraljicu Letiziju navikli smo gledati u elegantnim monokromatskim izdanjima ili ženstvenim haljinama raznobojnog cvjetnog uzorka, no jučerašnjim stajlingom pomalo je odstupila od svog stila.

Najbolje i najgore tkanine za ljetne vrućine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; Montaža Neven Bučević

Letizia je s kraljem Felipeom VI. organizirala svečanost u ime otvaranja nove galerije unutar Kraljevske palače u Madridu. Za tu prigodu birala je bijelu haljinu tamnog crno-sivog cvjetnog uzorka te crnog poruba ovratnika i efektne mašne vezane oko struka. Ova maksi haljina suknje A-kroja djelo je jedne od njenih najomiljenijih dizajnerica, Caroline Herrere.

No, osim odabira outfita u potpuno tamnim tonovima, istaknuo se i nekarakteristično dubok dekolte, naspram uobičajenih zatvorenijih i 'ozbiljnijih' outfita.

Svoj stajling zaokružila je clutch torbicom brenda Felipe Varela te jednim od omiljenijih parova cipela - crnim slingback modelom, također s potpisom Caroline Herrere.

  • +4
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Nedavno smo je imali prilike vidjeti u tirkizno plavom kompletu nalik elegantnoj haljini lepršavog kroja u kojoj je istaknula preplanuli ten i samo potvrdila status jedne od najbolje odjevenih dama s kraljevskog dvora.

s potpisom hugo bossa

Kraljica Letizia istaknula liniju u haljini koja je oličenje elegancije i stila

Pogledaj galeriju