vjerna sebi

Buduća kraljica Španjolske ima sjajnu ljetnu haljinu, a pronašla ju je u Mangu

31.07.2023 u 23:05

  • +6

Španjolska kraljevska obitelj

Izvor: Profimedia / Autor: Europa Press / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

Odavno je poznato da španjolska kraljevska obitelj diktira trendove, a kraljica Letizia svoj je dobar stil prenijela na kćeri Sofiju i Leonor. Svoja modna rješenja često pronalaze u španjolskim modnim brendovima, a princeza Leonor to je učinila i sada

Kraljica Letizia svojim odjevnim kombinacijama rijetko kad ne iznenadi i oduševi, a modno umijeće prenijela je i na svoje kćeri Sofiju i Leonor. Djevojke su krenule majčinim stopama pa i one nerijetko biraju high street brendove Inditex grupe kako bi svima poručile da se vrhunski komadi često mogu pronaći i po pristupačnim cijenama te da dobri outfiti nisu rezervirani samo za one dubljeg džepa.

Španjolska rkaljevska obitelj od kraja prošlog tjedna nalazi se na Mallorci, a španjolski je otok inspirirao princezu Leonor da iz ormara izvuče haljinu koja laska njezinoj preplanuloj ljetnoj puti.

Haljina je to koja laska njezinoj silueti, a upotpunjena je V izrezom, širokim rukavima, gumbićima i suknjom A kroja. Osim toga, jarka zelena boja sjajna je za ljetne dane pa je ova haljina iz Manga savršen izbor za ljetne izlaske. Originalna cijena haljine iznosila je 45,99 eura, no moguće je da ju je Leonor 'ulovila' i na sniženju po cijeni od 25,99 eura.

Svoj je look upotpunila prekrasnim espadrilama na punu petu, baš kakve često nosi i njezina majka.

  • +6
Španjolska kraljevska obitelj Izvor: Profimedia / Autor: Europa Press / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

I mlađa Sofia odjenula je espadrile, no u crnoj boji koja se slagala s detaljima koji krase njezinu ljetnu mini haljinicu.

Za jarku se boju odlučila i kraljica Letizia koja je odabrala boju fuksije. Ljetna haljina V izreza s vrpcom u struku nalazi se u ljetnoj kolekciji brenda Adolfo Dominguez iz 2020. godine, a možemo pretpostaviti da je Letizia još jedanput pokazala koliko se recikliranje sjajnih outfita isplati.

dobar izgled

Kraljica Letizia ima odličan stajling: Ne zna se jesu li bolje espadrile ili haljina

Pogledaj galeriju