U DUHU DIVLJEG ZAPADA

Modna biblija tvrdi: Obuća s ovim uzorkom postat će veliki jesenski hit

06.09.2019 u 06:22

Bionic
Reading

Prema riječima modne biblije Vogue, 2019. godina sa sobom je donijela i neslužbeno ljeto kaubojskog stila koji dominaciju na modnoj sceni nastavlja i u narednim mjesecima

Moda inspirirana Divljim zapadom, osim klasičnih čizmi kaubojki, brušene kože i detalja resica, označava i kravlji uzorak, a upravo on svoje mjesto pronašao je na brojnim modnim komadima istovremeno predstavljajući veliki jesenski trend u nastajanju.

Kako ističe uredništvo modne biblije Vogue, riječ je o printu koji predstavlja odličan prijelazni obrazac iz ljetne u jesensku sezonu, a pritom izgleda udobno i šik.

Da je uistinu riječ o trendu koji tek treba poprimiti veći značaj na modnoj sceni, dovoljno govori jesenska ponuda na policama trgovina koja već sada vrvi mnoštvom modela obuće, kao i modnih dodataka, s prepoznatljivim kravljim uzorkom u crnoj ili smeđoj varijanti.

  • +8
Modni komadi s kravljim uzorkom Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Kao što je slučaj s većinom životinjskih uzoraka i kravlji svojim izgledom osigurava upečatljiv dojam svake odjevne kombinacije, a istovremeno označava iznimno popularan kaubojski stil odijevanja.