kraljice dnevnih stajlinga

Mnogi su ih smatrali ružnim tenisicama, a sada su trend za kojim su se pomamile i najveće zaljubljenice u modu

11.08.2022 u 18:39

Bionic
Reading

Salomon cipele doživljavaju modni procvat te od planinarskih cipela postaju apsolutni 'it' komad i popularnije su nego ikad. Za ovim modnim trendom već su se pomamile vodeće trendseterice – Bella Hadid i Emily Ratajkowski odlično ih kombiniraju u dnevnim stajlinzima

Navodno jedne od 'najružnijih tenisica' sada su postale mega trend, a vodeće 'it' djevojke ih obožavaju nositi. Salomon tenisice opisuje se kao 'višenamjenske cipele', što, u modnom smislu, baš i ne djeluje najprivlačnije. No, istina je da se ove praktične i udobne cipele sjajno snalaze u svakodnevnim kombinacijama.

Salomon cipele čine dizajnirane su za planinarenje i trčanje, no modni profesionalci vrlo brzo ih pretvaraju u trendi komade, a osvajaju i srca mnogih poznatih osoba. U dnevnim stajlinzima sve češće prevladava funkcionalna moda, a Salomon cipele pokazuju veliki modni potencijal.

Zahvaljujući trendu praktičnih stilova u svakodnevnoj modi, mnogi komadi iz outdoor odjela ušli su u osnovnu garderobu. Salomon cipele najbolji su primjer za to kako taj spoj dobro funkcionira – iako izvorno dolaze iz outdoor linije odjeće, imaju visok faktor stila te se lako integriraju u trendovski izgled.

  • +3
Salomon cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Stiliziranje je vrlo jednostavno pa ih se bez problema može nositi uz suknje , traperice i kratke hlače, a ovisno o stilu odaberite boju; od bijelih i crnih kao sjajnih primjeraka basic modela pa do onih u boji koji daju efektan naglasak.

Salomon cipele postale su miljenice slavnih dama

Salomon tenisice zasigurno su već duže vrijeme na radaru mnogih ljubitelja planinarenja. Sada, međutim, osvajaju i srca ljubitelja mode koji vjerojatno nemaju veze s aktivnostima na otvorenom i aktivnom odjećom, niti je koriste u te svrhe. Ovi modeli sportskih cipela trenutno su čak dospjeli toliko daleko da ih svjetske zvijezde poput Belle Hadid, Emily Ratajkowski i Sophie Turner nose bez problema sa svakodnevnim stajlinzima. A suradnje s dizajnerima kao što je Comme des Garçons pretvorile su bivšu trekking cipelu u apsolutnu modnu zvijezdu.