SJEDI, PET!

Mnoge bi mogle učiti od nje: Marijana Batinić još jednom dokazala da za dobar stajling ne treba potrošiti papren iznos novca

04.03.2020 u 09:58

Bionic
Reading

Nije tajna da RTL-ova voditeljica Marijana Batinić ima istančan ukus za modu pa se na njezinom Instagramu redovito nađu odlične modne kombinacije koje mnogim ženama posluže kao inspiracija za razne prigode. Marijana je ponovno uspjela oduševiti svojim razigranim proljetnim stajlingom, uskočivši od glave do pete u komade s potpisom high street brenda H&M-a

Voditeljica Marijana Batinić ne krije da poput većine žena pati na lijepu odjeću i modne dodatke. U svom ormaru uvijek ima cipele u svim bojama kojima podigne neutralne odjevne komade, a to je, ako nas pitate, mudro razmišljanje. Lijepa voditeljica, koja trenutno na RTL-u vodi emisiju 'Ljubav je na selu', još jednom je dokazala da modu ima u malom prstu, osvanuvši u idealnom proljetnom stajlingu za svaki dan.

Umjesto skupocjenih dizajnerskih komada, splitska voditeljica je odjenula komade iz najnovije kolekcije omiljenog brenda H&M, poznatog po pristupačnim cijenama i velikom izboru odjeće, obuće i modnih dodataka, i time još jednom dokazala da za dobar stajling ne treba potrošiti paprene svote novca.

'Znate onu noćnu moru u kojoj imate pet minuta, pun ormar i 'ništa za obući'? Meni najteže pada skockati se za poslovni sastanak, postići (barem polu) ozbiljan dojam, a ostati svoja! I zato je moja prva @hm kombinacija upravo smart casual, ona u kojoj detalji čine razliku, odnosno čine je mojom. U ovom slučaju - marame, lančići, boja cipela i krojevi', napisala je Marijana pokraj fotografije na kojoj pozira u efektnim plavim culotte trapericama širokih nogavica i običnoj bijeloj majici.

Marijana zna da obična bijela majica i traperice mogu izgledati itekako chic ako ih se začini ključnim modnim dodacima koji čine razliku, pa je to i učinila uz pomoć pastelnoplavih štikli s block petom, šarene marame koju je zavezala oko vrata, malo nakita i sunčanih naočala, bez kojih Splićanke ne izlaze iz kuće ni pod koju cijenu.

  • +2
Marijana Batinić na početku karijere Izvor: Cropix / Autor: Jakov Prkic / CROPIX