inozemni uspjeh

Mlade holivudske zvijezde zablistale u odjeći Aleksandre Dojčinović

14.08.2017 u 15:08

Bionic
Reading

Ona je jedna od najistaknutijih hrvatskih modnih dizajnerica i nije novost da svojim kreacijama oduševljava brojne zadovoljne klijentice iz raznih sfera našeg društva, od Severine pa do predsjednice Grabar Kitarović. No, ono po čemu se Aleksandra Dojčinović itekako istaknula u moru naših dizajnera jest njezina suradnja s inozemnim zvijezdama. Pokazuju to i najnoviji primjeri s holivudskih crvenh tepiha na kojima mlade američke zvijezde nose kreacije s hrvatskim potpisom

Već smo nekoliko puta u posljednjih mjesec dana hvalili ogromne inozemne uspjehe naše poznate dizajnerice Aleksandre Dojčinović koja svoju karijeru gradi postepeno već posljednjih deset godina.

Posljednjih nekoliko godina njezina je kvaliteta itekako prepoznata. Odjeća s njezinim potpisom čest je izbor mnogih slavnih Hrvatica, a odnedavno i ne samo njih.

Za kreacijama naše Alex poludjele su mnoge holivudske zvijezde, pa smo tako u posljednjih nekoliko mjeseci mogli vidjeti neke od haljina brenda Lei Lou na svjetskim crvenim tepisima.

  • +19
Lei Lou na holivudskim crvenim tepisima Izvor: Profimedia / Autor: Auto

Raskošne kreacije nosile su tako Lyndie Greenwood, mlada glumica Zoey Deutsch, britanska pjevačica Mel B, američka pjevačica i spisateljica Jhené Aiko, Mayte Garcia - bivša supruga jednog od najutjecajnijih glazbenika, Princea, Leighton Meester, koju pamtimo po ulozi bogatašice Blair Waldorf, glumica Jacqui-Lee Pryce.

  • +4
Logan Browning u haljini Aleksandre Dojčinović Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Aleksandra je nedavno u intervjuu za tportal otkrila da planira ozbiljnije krenuti u osvajanje inozemnog tržišta te je u tome svakako uspjela.

'Trudim se što manje zaostajati za svijetom, mijenjati se iz sezone u sezonu, osluškivati okolinu. Imam već sada ideju gdje želim da mi kolekcije budu u naredne tri, četiri sezone i marljivo ću raditi na tome', otkrila je tada uspješna dizajnerica.

Svim svojim uspjesima 36-godišnja dizajnerica redovito se pohvali na društvenim mrežama, pa je tako i posljednjim. Naime, mlada Amerikanka Chloe Lukasiak, poznata po talentima u plesu, glumi i modelingu pojavila se na dodjeli nagrada 'Teen Choice Awards' u Breanna haljini koju potpisuje upravo Alex.

@chloelukasiak wearing #breanna #dress at #teenchoiceawards #LEILOU

Objavu dijeli aleksandra dojcinovic (@leilou_by_alex)

Mlada 16-godišnjakinja zablistala je tada u zanimljivoj haljini na čijem se gornjem dijelu ističe motiv pauna, dok je u struku stegnuta metalnim remenom, donji dio lagano pada postepenim valovima u boji breskve.

Odjeću s Lei Lou potpisom često nosi i crvenokosa glumica Netflixove hit serije 'Riverdale', Madelaine Petsch, koja je u nekoliko prigoda zablistala u kreacijama Aleksandre Dojčinović

Osim nje posljednjih je dana hrvatski dizajn birala i još jedna američka glumica. Issa Rae zablistala je tako na dodjeli nagrada u New Jerseyu u dugoj, sjajno- bijeloj haljini koju smo nedavno mogli vidjeti i na našoj pjevačici Severini.

Koliko je ponosna na sva dosadašnja postignuća Aleksandra nikada nije krila, pa tako otvoreno kaže da ne namjerava stati već što više prodirati na svjetsko tržište.

'Kad na nečemu dugo i marljivo radiš, rezultati se na kraju ipak pokažu. No dosadašnji uspjesi nisu ni približno ono što planiramo i očekujemo', otkrila je za tportal te dodala kako zahvaljujući snagama koje njezin PR tim ulaže u promociju na inozemnom tržištu očekuje još veću inozemnu prodaju i nastavak suradnje s vodećim svjetskim imenima.

  • +24
Poznati na reviji Aleksandre Dojčinović Izvor: Promo fotografije / Autor: Mateja Vrčković