HAILEY BALDWIN

Mlada supruga slavnog glazbenika prigrlila trend koji je preplavio trgovine

10.09.2019 u 15:09

Bionic
Reading

Trendseterica Hailey Baldwin, supruga pop zvijezde Justina Biebera, redovito plijeni poglede svojim modnim izdanjima

Visoka i vitka ljepotica baš poput svojih dobrih prijateljica Kendall i Kylie Jenner ili sestara Hadid diktira trendove, izazvala je pravu pomutnju na ulicama New Yorka gdje se održava Tjedan mode.

Hailey Baldwin Izvor: Profimedia / Autor: PapCulture/BACKGRID

Za Hailey koja se u tajnosti udala za nekadašnjeg teen idola Justina Biebera te sad planiraju i crkveno vjenčanje, okrenule su se mnoge glave u još jednoj kombinaciji koju tek rijetki mogu isfurati.

Mlada manekenska zvijezda privlačila je poglede u efektnom kratkom topu s puf rukavima kakvi su preplavili gradske trgovine i odgovarajućim hlačama visokog struka i širih nogavica s potpisom proslavljenog Kenza.

Cool dnevni stajling koji je naglasio njezinu besprijekornu figuru, Hailey je upotpunila bijelim louboutinkama, moćnom torbicom (Gelareh Mizrahi) i nakitom dizajnerice Jennifer Meyer.

Kosa podignuta od lica i minimalan make up odlično su se uklopili u ovaj zanimljiv stajling zgodne Hailey.

Inače, Bieber je prošle godine objavio kako je zaprosio djevojku Hailey Baldwin na Bahamima te je par vrlo brzo izgovorio sudbonosno 'da' na građanskoj ceremoniji u New Yorku, a kako se priča, par planira u rujnu crkveno vjenčanje.