MODNA IGRA

Supruga Justina Biebera utjelovila princezu Dianu i oduševila javnost

30.08.2019 u 13:30

Bionic
Reading

Manekenka i supruga pop zvijezde Justina Biebera, Hailey Bieber, osvanula je na stranicama Voguea u zanimljivom izdanju. Iako se na prvi pogled čini kao da je riječ o klasičnom modnom editorijalu inspiriranom 90-ima, slavna plavuša je dobila priliku utjeloviti neke od najpamtljivijih ležernih stajlinga prerano preminule princeze Diane, koja se dan-danas smatra jednom od najvećih ikona stila svih vremena

Manekenka Hailey Baldwin pojavila se u novom izdanju Voguea u nekoliko stajlinga inspiriranih onima koje je tijekom života na britanskom dvoru nosila pokojna Lady Di.

22-godišnja ljepotica na fotografijama ima polupodignutu kosu sa razbarušenim šiškama i decentni, prirodni make up, ne bi li što više podsjećala na britansku princezu koja je javnost redovito inspirirala svojim elegantnim i trendi stilom odijevanja.

Na jednoj od fotografija Hailey nosi plave traperice, vestu i predimenzionirani sako u kombinaciji s kaubojskim čizmama - kombinaciju koju do danas pamtimo kao zaštitni znak princeze Diane.

Iako je Diana poput svih kraljevskih dama uglavnom nosila elegantne haljine, suknje i bluze, za ležernije prilike i u slobodno vrijeme najčešće je posezala za sportskom elegancijom, pa je se nerijetko moglo vidjeti u biciklističkim tajicama i širokim majicama s natpisom fakulteta kakve nose studentice, a upravo su ovakvi modni odabiri pokojne princeze poslužili kao jedna od inspiracija za modni editorijal.

Nova priča za editorijal u pariškom Vogueu... Sve zasluge idu očaravajuće lijepoj ikoni stila, princezi Diani, koja je moja inspiracija od kad znam za sebe. Hvala ti što si iza sebe ostavila svoj nemjerljivi stil i modnu ostavštinu', napisala je Hailey Bieber na svom Instagramu, objavivši i nekoliko fotografija koje su se našle u novom broju Voguea.

Princeza Diana ostat će poznata kao najslikanija žena na svijetu, kao i po svojoj tragičnoj smrti koja je rastužila javnost diljem svijeta, a ovaj modni editorijal dolazi baš u pravo vrijeme, obzirom da se na sutrašnji dan, 31. kolovoza obilježava 22. godišnjica smrti omiljene princeze.