CHIC STAJLING

Dašak elegancije: Hailey Bieber zna moć ovog jednostavnog modnog trika koji uvijek pali

26.08.2019 u 10:22

Bionic
Reading

Manekenka i supruga pjevača Justina Biebera, 22-godišnja Hailey Bieber, nije prošla neprimijećeno na ulicama West Hollywooda. Atraktivna manekenka viđena je kako odlazi u klub za privatne članove Soho House na Sunset Boulevardu u društvu prijateljice i stilistice Maeve Reilly, dotjerana od glave do pete, dokazavši još jednom da modu ima u malom prstu

Hailey Bieber itekako je vješta u sklapanju stajlinga koje razradi do najsitnijeg detalja. Iako redovito izgleda kao da se nije previše trudila, njezini outfiti uvijek nas iznova oduševe. Njezin posljednji stajling u kojem su je paparazzi slikali na ulicama Hollywooda istovremeno osvaja jednostavnošću i elegancijom.

Iako je bazirala stajling na ispranim trapericama i crop topu, koji se nikako ne uklapaju u kategoriju elegancije, slavna manekenka poslužila se genijalnim trikom koji joj je dao potrebni elegantni dašak.

Supruga slavnog pjevača ležerno je prebacila preko ramena efektni žuti sako s potpisom brenda Jacquemus, a on ne samo da je bojom podignuo cjelokupan stajling, već joj je osigurao chic i profinjeni izgled.

  • +2
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: Rachpoot/MEGA

Ovim se trikom desetljećima služe trendseterice ne bi li svoje jednostavne stajlinge učinile zanimljivijima i sofisticiranijima, a isto je u hladnijim danima moguće postići i kaputom. Ovaj koristan modni trik posebno je od koristi u situacijama kada se vaš stajling sastoji od traperica i jednostavne majice, a svaka vješta trendseterica zna da, osim sakoom, outfit u trenu može podići efektnim cipelama i modnim dodacima, baš kao što je to učinila Hailey.

Lijepa manekenka upotpunila je stajling tamnim sunčanim naočalama Celine, okruglim zlatnim naušnicama s potpisom Jennifer Fisher i plavim natikačama na petu koje će, tvrde modni stručnjaci, narednih mjeseci biti popularnije i od gležnjača.