veliko srce u najtežim trenucima

MK Group donirala pola milijuna kuna za pomoć ugroženima od potresa

  • Autor: L.P.
  • Zadnja izmjena 04.01.2021 15:31
  • Objavljeno 04.01.2021 u 14:37
tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Razorni potresi koji su pogodili Sisačko-moslavačku, Zagrebačku i Karlovačku županiju malo koga su ostavili ravnodušnim. Veliko srce u onim najtežim trenutcima, ponovno je pokazala i vodeća regionalna kompanija MK Group i hrvatski Skiper Resort koji posluje u sastavu grupe s donacijom pola milijuna kuna za saniranje posljedica potresa i pomoć ugroženom stanovništvu

Novac je uplaćen na račun Zaklade Solidarna koja je pokrenula hitnu donatorsku akciju prikupljanja sredstava za kriznu podršku žrtvama potresa u Petrinji i cijeloj Sisačko-moslavačkoj županiji. Ova hvalevrijedna inicijativa predsjednika kompanije MK Group Miodraga Kostića i potpredsjednika Aleksandra Kostića jasno pokazuje kako se budućnost ne gradi bez zajedničkog solidarnog djelovanja što dodatno potvrđuje društvenu odgovornost kompanije kao jednu od njihovih osnovnih vrijednosti.

MK Group je tijekom čitave protekle godine obilježene globalnom pandemijom pružala pomoć institucijama za nabavu potrebne medicinske opreme, kao i podršku zdravstvenim radnicima i osjetljivim grupama stanovništva u cijeloj regiji. U okviru projekta „Za regionalne heroje”, nakon prvog vala pandemije za 450 medicinskih djelatnika iz regije osiguran je zasluženi odmor u istarskom hotelu Kempinski Adriatic u Savudriji, kao i u drugim luksuznim hotelima u vlasništvu MK Group.

MK Group od svog osnivanja kontinuirano pruža podršku u 123 zajednice u kojima posluje, a samo u prošloj godini navedena pomoć iznosila je više od milijun eura, što je svrstava u društveno najodgovorniju kompaniju 2020. godine, proglašenu od strane Srpske asocijacije menadžera.

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!