ROMANTIČAN ODMOR

Mirza Džomba i Belma Hodžić skijali na Kronplatzu

05.01.2010 u 04:48

Bionic
Reading

Rukometaš Mirza Džomba i RTL-ova voditeljica Belma Hodžić prije nekoliko dana vratili su se iz Italije sa skijanja

Mladi par opuštao se u mondenom talijanskom skijalištu Kronplatz, ali na njihovu žalost imali su samo nekoliko dana za uživanje u romantičnom odmoru na padinama prekrivenim snijegom zbog obaveza u Zagrebu.

Budući da je pronašao svoju ljubav, a nerijetko su ga suigrači zadirkivali da je jedino on u reprezentaciji samac, Mirza se konačno smirio. Otkrio je da se s Belmom uistinu lijepo odmorio. Za tulumarenje nije bilo mjesta jer su vjerojatno najromantičnije trenutke provodili u hotelskoj sobi.

     

'Bio je to potpuni mir i savršen odmor u Italiji. Dizali smo se u sedam i odlazili spavati u sedam navečer, no, nažalost, gotovo je sa snježnim radostima jer sam se morao vratiti u Zagreb zbog priprema. Što se tiče skijanja, nisam neki profesionalac, ali mogu se spustiti na skijama, a da to pristojno izgleda', izjavio je Džomba za tportal.

'Bio je to kratak odmor od tri dana u Italiji, ali bilo je prekrasno', rekla nam je jedna od najatraktivnijih Klikovih djevojaka Belma Hodžić, koja je nedavno otkrila da je jako sretna i zadovoljna u vezi s Mirzom.