DOLLY PARTON

'Miley je morala raditi neke ekstremne stvari kako bi uspjela'

11.06.2014 u 13:51

Bionic
Reading

Slavna kuma Miley Cyrus je nitko drugi nego country legenda Dolly Parton, poznata po svom sjajnom glasu, ali i bujnom poprsju

Miley (21) je neko vrijeme izvrgnuta brojnim kritikama, no usprkos svemu njezina kuma Dolly Parton daje joj bezrezervnu podršku.

Dolly ne poriče da se Miley neprilično ponaša, ali kaže da je to normalna faza kroz koju mnogi prolaze, pa i ona sama.
 
'I ja sam, kad sam bila mlađa, radila slične stvari. Nosila sam izazovne kreacije i ponašala se u tom stilu. Mnogi su mi to zamjerali i kritizirali me zbog toga. Ljudi su mislili da radim veliku pogrešku', rekla je Dolly, prenosi Daily Mail.
 
Dodala je da joj ipak ne dijeli nikakve savjete. 'Moje mišljenje je da svatko mora sam proći kroz neke stvari u životu te naučiti nešto iz toga. Jako dobro poznajem Miley jer sam je pratila dok je odrastala. Pametna je to cura. Ona je morala raditi neke ekstremne stvari kako bi krenula naprijed. I smatram da je uspjela u tome', rekla je poznata američka glazbenica.

Inače, kako je ranije objavljeno, Miley Cyrus (21) punom parom radi na nasljedniku svog hit-albuma 'Bangerz', na kojem će surađivati s The Flaming Lipsima, kojima se, kako kaže, divi.