ODLAZAK SA STILOM

Melania Trump u crnini napustila Bijelu kuću: Posljednje izdanje u ulozi prve dame Amerike

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 20.01.2021 19:40
  • Objavljeno 20.01.2021 u 14:45
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: MANDEL NGAN / AFP / Profimedia

Još uvijek aktualna prva dama Amerike Melania Trump posljednji je put prošetala južnim travnjakom Bijele kuće uoči odlaska predsjedničkim avionom u svoj novi dom, floridsku rezidenciju Mar-a-Lago u Miamiju

Uoči svečane inauguracije, kojom će Joe Biden službeno postati novim predsjednikom SAD-a, Donald i Melania Trump napustili su prostorije Bijele kuće zaputivši se do Marine One helikoptera koji ih je očekivao na južnom travnjaku.

Okupljenu vojsku fotoreportera par je nakratko pozdravio, a uvijek besprijekorno dotjerana Melania Trump od svoje uloge prve dame Amerike oprostila se u elegantnom, crnom izdanju.

  • +11
  • +8

Melania Trump odlazi iz BIjele kuće

Izvor: Profimedia / Autor: MANDEL NGAN / AFP / Profimedia

Uz pripijenu haljinu Dolce & Gabbana nosila je kratki bolero s potpisom Chanela koji je imao detalje srebrnih gumba, a i ovoga puta ostala je vjerna svojim omiljenim, skupocjenim dodacima - torbici Birkin s potpisom francuske luksuzne kuće Hermes i lakiranim salonkama Christiana Louboutina.

Ugledavši ju u spomenutom izdanju, javnosti nije dugo trebalo da ga usporede s danas kultnim svjetlo plavim izdanjem s potpisom američkog dizajnera Ralpha Laurena u kakvom se pojavila na suprugovoj inauguraciji 2017. godine.

Kao i tada, Melania je posljednje izdanje u ulozi prve dame Amerike začinila parom visokih rukavica uz frizuru elegantne punđe.

Bračni par Trump na inauguraciji 2017. godine

Bračni par Trump na inauguraciji 2017. godine

Izvor: Profimedia / Autor: EVAN VUCCI / UPI / Profimedia

Trumpovi su već jasno dali do znanja da se neće pojaviti na samoj ceremoniji inauguracije na kojoj će Joe Biden i službeno postati 46. američki predsjednik, a posljednji koji je takvo što napravio i nije se pojavio na zakletvi nasljednika bio je prije nekih 150 godina Andrew Johnson.