PLANETARNA KRETANJA U STUDENOM

Merkur kreće retrogradno i ometa redovne aktivnosti: Pojačajte oprez s dokumentima i vrijednostima

02.11.2019 u 08:01

Bionic
Reading

Predstavljamo vam najznačajnije astrološke pojave u studenom 2019., mjesecu obilježenom Škorpionom i Strijelcem, kojim će prolaziti Merkur i Venera

U petak 1. studenog Venera je ušla u Strijelca ulijevajući vam pustolovan duh u ljubavi i prijateljstvu. Bit ćete otvoreni za nova poznanstva raznolikih intelektualnih i društvenih profila. Potraga za erotskim uzbuđenjima navest će vas da zanemarite vjernost i mjere predostrožnosti.

Istog dana Merkur zalazi za Sunce i postaje retrogradan. Dok je u prividno nazadujućem kretanju odgodite veće kupoprodajne zahvate i ne započinjite novih poslovnih suradnja. Općenito budite oprezni s dokumentima i vrijednostima.

Nekoliko dana prije i poslije subote 9. studenog povoljan međuodnos Saturna i Neptuna pomaže marljivim i odgovornim radnicima ostvariti dugoročne ciljeve. Oprez: ovaj sretan astrološki fenomen ne poništava upozorenja dana za retrogradni Merkur!

Utorak 12. studenog donosi opoziciju Mjeseca i Sunca i posljedično pun Mjesec u Biku. Preporučujemo svima da drže obje noge na tlu i da ponajprije vode računa o materijalnim vrijednostima - dohotku, nasljedstvu, imovini.

  • +6
Michelle Pfeiffer u horoskopu je BIk, rođena je 29. travnja 1958. Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

U ponedjeljak 18. studenog Merkur izlazi iz Sunčevog zaklona i kreće direktno. Aktivnosti koje su zapele proteklih tjedana bit će odblokirane, a komunikacija i promet odvijat će se preciznije i s manje zastoja. Ako ste nedavno počinili pogreške, otvaraju se prilike da ih ispravite.

Dan poslije Mars se pridružuje Merkuru u Škorpionu dajući svima veću borbenost i ustrajnost u projektima koji zahtijevaju strpljenje i požrtvovnost. Planetarni naglasak na Škorpionu neće trajati jer će 22. studenog Sunce ući u Strijelca, najmračnijih 30 dana godine.

  • +9
Emilia Clarke horoskopski je Škorpion, rođena je 23. listopada 1986. Izvor: Profimedia / Autor: AGEN / BACKGRID / BACKGRID UK

U utorak 26. studenog spoj Sunca i Mjeseca proizvodi mlađak u Strijelcu, navodeći vas na proučavanje filozofije, religije i stranih kultura, usvajanje tehnika opuštanja i alternativnih metoda liječenja. Istog dana Venerin ulazak u Jarca obuzdat će vašu žudnju za ljubavnim uzbuđenjima i potaknuti vas na realističan i praktičan pristup međuljudskim odnosima.

  • +3
Brad Pitt je u horoskopu Strijelac, rođen je 18. prosinca 1963. Izvor: Profimedia / Autor: THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA